Sta vas je danas iznerviralo

Nije danas, nervraju me već danima. Moji kumovi.

Sa kumom se dogovorim da joj prodam džak graška, a da će mi pare dati posle 15. kada kum dobije platu. OK. Ostavi im mm grašak, i ona me zove da mi kaže da je super, mlad, sladak i da pita koliko treba para. Kažem joj 1000 dinara, a čujem kuma kako dobacuje: "Ebo je grašak! Po ovoj vrućini se ona mlati sa graškom, umesto da je završila fakultet, i sada uživala u klimatizovanoj školi. Nego, ona hoće poljoprivredu, hoće zemlju, da bere grašak. Ja bih ga svog pobacao." Kuma ga opravdava, kao krivo mu što se ja mučim, a mogla sam drugačije. :roll:

Do dana današnjeg 1000 dinara nisam dobila. :(

Nije danas, nervraju me već danima. Moji kumovi.

Sa kumom se dogovorim da joj prodam džak graška, a da će mi pare dati posle 15. kada kum dobije platu. OK. Ostavi im mm grašak, i ona me zove da mi kaže da je super, mlad, sladak i da pita koliko treba para. Kažem joj 1000 dinara, a čujem kuma kako dobacuje: "Ebo je grašak! Po ovoj vrućini se ona mlati sa graškom, umesto da je završila fakultet, i sada uživala u klimatizovanoj školi. Nego, ona hoće poljoprivredu, hoće zemlju, da bere grašak. Ja bih ga svog pobacao." Kuma ga opravdava, kao krivo mu što se ja mučim, a mogla sam drugačije. :roll:

Do dana današnjeg 1000 dinara nisam dobila. :(

ja bih kao brizna kuma uzvratila kumovu paznju, pa bih ga pozvala i pitala jel je bas tolika kriza kod ovih sto su zavrsili fakultete..ako jeste samo da mi kazu da na vreme odvojim jos jedan dzakcic graska da im poklonim..kriza je kriza, a ko ce da pripomogne ako ne prvo kuma..

Prenemaganje kod naše društvene elite i opšti sklonost neradu i parazitiranju ko bre da niko nije nikad u životu nikad zasuko rukave i oznojio se deca ''funkcionera'' odvratno...Ali isto tako i ostatak mase lumpen proleterijat što bi reko njihov Marx...Jako nizak nivo beda ne samo materijalna nego i duhovna...Kad naiđeš na poštenog i vrednog čoveka seljaka radnika da ga uramiš...Sad ja zvučim ko commie...Ali pogrešna upotreba termina i dovodi do njihove devalvacije:neutral:

523494_10151094183595761_1926394400_n.jpg

:lol:

kada ljudi dodju u posjetu i sa sobom dovuku unuke......
..... a onda ocekuju da se drugi ljudi bave tim stvorovima :confused:

dragi roditelju/djedovi i babe, ili platite dadilju ili ostanite doma

hvala.

jos gore kad komsija posalje unuce od nepune dve godine samo..
mali je ko medic..al nisam mu ja majka..imam svojih obaveza..sladak mi je da ga stipnem za obrascic, da mu dam cokoladu, da se ispricam 5min sa njim..
nije mi sladak da trcim po kuci za njim da ne bi pao, uz stepenice, niz stepenice..
a imam posla da ne znam gde mi je glava..
to sam resila tako sto sam rekla sledeci put kad nam vuk bude dolazio neka dodje neko stariji sa njim da ga pripazi dok se mi siti ispricamo..

Back