Sta vas je danas iznerviralo

ako me pitas da gledamo gospodara prstena, a ja kazem da nemam zivac za gledanje filmova..
pa mi kazes da bi trebali da poradimo na tom zivcu, a ja zakolutam ocima..
ne treba da me pitas da li sam za kafu ili sladoled..
nisam, samo ne znam kako to sledeci put da ti kazem, pa da ne dolazimo do treceg pitanja..
nerviras me i dalje..ne zelim s tobom da delim ni pola sata uz kafu..
zabrljao si zestoko..to si ti, a tvoj karakter mi se ni malo ne svidja..pa mi se ne svidjas ni ti..jel moram da ti kazem ovako transparentno sve?

Poslednja izmena:
I danas i juče i preključe - muve! :besan2:
Šta ih ima, pa to nije normalno. :besna:
Navuci zavesu... jest' pa šta da mi se luftira onda, da mi cela kuća smrdi da ručak od preključe i današnju zapršku :roll: Stavi mrežu... ma kakva mreža, šta se pa kroz to luftira, a i nahvata se masnoća i prašina, da Bog sačuva :roll:
Obrni-okreni, osudjena sam na hebene muve :besna: Jel se ja tripujem ili ih zaista nikada ovoliko nije bilo? Katastrofa koliko ih je :evil:

I danas i juče i preključe - muve! :besan2:
Šta ih ima, pa to nije normalno. :besna:
Navuci zavesu... jest' pa šta da mi se luftira onda, da mi cela kuća smrdi da ručak od preključe i današnju zapršku :roll: Stavi mrežu... ma kakva mreža, šta se pa kroz to luftira, a i nahvata se masnoća i prašina, da Bog sačuva :roll:
Obrni-okreni, osudjena sam na hebene muve :besna: Jel se ja tripujem ili ih zaista nikada ovoliko nije bilo? Katastrofa koliko ih je :evil:

Kuvaj napolju.

jedan-predmet-a-tolik.jpg

Jeste ima moova al više nego ranijih godina al imaju valjda i one neku svrhu na svetu inače ne bi bile stvorene...Odvratne jesu ..

Tema...
Vozači Y U NO DRIVE LIKE SERBS Y U DRIVE LIKE ENGLISH...Svi bre voze levom stranom/sredinom more bre il ste pijani il ste drogirani ili loodi...Ili ne vole desnu iz ideološjkih razloga:roll:

Back