Sta vas je danas iznerviralo

Зато ја не волим купање на нашим рекама и језерима, увек се заломи нека сељачина да ти упропасти мир.
Или добијеш све три у једном, сељачине, мирисе тезги и роштиља и музику удри-ме-до-зоре...
А није да нисмо иши и у Б. Цркву и ***** материне, све ужас..
Ranije sam išao svake godine u Belu Crkvu, ali poslednje dve - tri godine nisam. Ove godine idem ponovo, pa ću da vidim kakvo je stanje, do sada je bilo sasvim dobro, bez "tri u jedan" tretmana. :)

Dve stvarčice.

Prvo, kolega kojeg vredi poslati po smrt jer je majstor da zakomlikuje i ne uradi poveren mu posao... I naravno, svi su drugi krivi za njegovu tromost, a najmanje on.

Drugo, zamalo da me zgazi cura na pešačkom.
Ja na pešačkom, a ona projuri ispred mene bez namere da se zaustavi, a onda kada sam zakoračio napred krenula je u rikverc i da nisam u poslednjem trenutku skočio udarila bi me. Ja joj gestom pokažem da me je presekla, a ona mrtva hladna nastavila da manevriše ne bi li parkirala auto. Kada je konačno izašla ja sam joj rekao da treba da pazi kako vozi, na šta je ona bez reči uputila jedan kranje prezriv pogled kao da ne uopšte ne postojim. Ma valjda je umislila da je neka mnogo dobra riba pa joj ne priliči da bilo koga na ulici primeti, a ne daj Bože da se nekom izivni.

nije bas iznerviralo, pre uzdrmalo... bilo je tako blizu tragedije, i bilo mi pred ocima a ja nisam primetila... u stvari jesam al nisam ni sumnjala da je tako strasno bilo i moglo jos gore da bude... ko zna sta je preokrenulo stvari pa se danas smejemo a mogli smo da zalimo svi

Zamislila sam se ko sam ja i da li sam previše drska.
Nekoliko dana sam na dijeti i ne pričam o tome ukućanima. Skinula sam par kila. Šetamo juče i ja prokomentarišem jednu devojku kako se usvinjila i kako nije problem skinuti kile kad na vreme odlučiš, usput, kažem mm da sam par dana na dijeti i da mi već idu kile dole. A on će "Baš te juče posmatram i hteo sam da ti kažem da ti je u poslednje vreme lepo defisan struk, ali nisam da ne misliš da ti se šaltam zbog nečeg"
Izgleda da ne umem da primim kompliment i pohvalu kad se ni on ne usuđuje da priča o mom izgledu.

Back