Sta vas je danas iznerviralo

Iznerviralo me jer sam juče u ,,Blicu'' pročitala da će novom selektoru fudbalske reprezentacije samo za odlazak u Brazil biti plaćeno 500 000 evra!
Još više me je iznerviralo to što će naš novac, novac poreskih obveznika, biti dat nekom samo zato što će odvesti gomilu nesposobnakovića, bez obzira na rezultat!
Da vodi sportiste koji su nešto uspeli, mogla bih da prihvatim.
Uh, prva poruka, pa na ovoj temi..:)

Jel ovo stvarno tacno? Zar u drzavi gde ljudi ne mogu na operacije, ista ta drzava moze da placa 500 000 evra za selektora?
Ko to uopste placa?

Većina nastavnika neće doći na Drugarsko veče u organizaciji roditelja, iz straha da ne izgube posao. Direktorka ne može, ima važan sastanak. Vrhunac je Nastavničko veće zakazano baš za taj dan. :dash:

ne vidim sta te tu cudi, da tebi sef kaze ako negdje odes imaces problema da li bi otisla ???? a ministarstvo je direkorov sef, drugo je sto ce djeci biti zao ali i oni moraju biti svjesni da odlaze a da nastavnici moraju da rade i zarade penziju....

ne vidim sta te tu cudi, da tebi sef kaze ako negdje odes imaces problema da li bi otisla ???? a ministarstvo je direkorov sef, drugo je sto ce djeci biti zao ali i oni moraju biti svjesni da odlaze a da nastavnici moraju da rade i zarade penziju....

Slažem se, ali ovo je mobing. Prvo, predlog nije izglasan, samo je uputstvo doneto, da ne kažem nametnuto. Drugo, škola ne organizuje proslavu, već roditelji i deca privatno. Treće, nije u radnio vreme. Je l' to policijski čas stupa na snagu? Ne smemo li da se družimo privatno? Kako bi glasila presuda? Dobio otkaz jer je prisustvovao zabranjenoj svečanosti.

I, da ne bih bila pogrešno shvaćena, slažem se ja da je bolje da se slavi u školi, ali tamo gde ima uslova. U sali za fizičko svakako ne. Kuhinju nemamo. Šta je sa sanitarnom inspekcijom? Progledaće kroz prste ovaj put? Preterano ishitrena odluka pojedinca, bez ponuđene alternative. Žao mi je dece.

Slažem se, ali ovo je mobing. Prvo, predlog nije izglasan, samo je uputstvo doneto, da ne kažem nametnuto. Drugo, škola ne organizuje proslavu, već roditelji i deca privatno. Treće, nije u radnio vreme. Je l' to policijski čas stupa na snagu? Ne smemo li da se družimo privatno? Kako bi glasila presuda? Dobio otkaz jer je prisustvovao zabranjenoj svečanosti.

I, da ne bih bila pogrešno shvaćena, slažem se ja da je bolje da se slavi u školi, ali tamo gde ima uslova. U sali za fizičko svakako ne. Kuhinju nemamo. Šta je sa sanitarnom inspekcijom? Progledaće kroz prste ovaj put? Preterano ishitrena odluka pojedinca, bez ponuđene alternative. Žao mi je dece.

U osnovnoj skoli u koju sam ja isla, samo su 2 ili 3 generacije slavile maturu van skole (tada to nije bilo zabranjeno) svake godine se napravi program koji sama djeca vode i organizuju, proslava se obavlja u sali za fizicko, zastiti se parket, postave stolovi hrana se donese sa strane, da ne valja nebi se odrzalo godinama, bend uzivo i bude super, ove godine je isto to planirano tako da je kod nas odluka ministarstva prosla neprimjeceno... a slazem se da direktor nebi trebao da odredjuje sta ce ko raditi u slobodno vreme ali to su samo zelje u praksi svako cuva svoj posao jer drugi tesko da ce tako lako naci....

Srpski ''mediji'' oružje vlasti u borbi protiv sopstvenog naroda od 91.-ve...Dokle će da nas ebu u zdrav mozak kad moram tak o da kažem sa poluljudskim odvratim kreaturama arogancijom licemerima a znam o da su svi u nekim klanovima i da su se teko dočepali pozicija a pričaju nam od radni mestima koja se ''pošteno dele'' i kako se nešto ''mnogo promenilo'' od ovog istog perioda pre 12 godina da je sve što pričaju Velika debela laž...Svaki minut proveden u slušanju gledanj u istih je ubijanje stotina moždanih ćelija...

Ja malo pre listam kanale na Tv , pokusavam da nadjem neku info o novonastaloj situaciji, vidim dragi nam RTS zove to INCIDENTOM.. i kazem svom 3 ipo godisnjem sinu.. novinari su ti drago moje dete ljudsko dno dna..
Sramota.. posle ide koncert.. ma joook to se nama ne dogadja.. uh kako sam besna..

Back