goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Lažne veličine...Kako u vojnićkom kulturnom tako i u drugom smislu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iznerviralo me jer sam juče u ,,Blicu'' pročitala da će novom selektoru fudbalske reprezentacije samo za odlazak u Brazil biti plaćeno 500 000 evra!
Još više me je iznerviralo to što će naš novac, novac poreskih obveznika, biti dat nekom samo zato što će odvesti gomilu nesposobnakovića, bez obzira na rezultat!
Da vodi sportiste koji su nešto uspeli, mogla bih da prihvatim.
Uh, prva poruka, pa na ovoj temi..![]()
Šta ćeš,čak i nesvesno činim dobra dela...pa danas si uradila jedno dobro delo..

šta reći...
Većina nastavnika neće doći na Drugarsko veče u organizaciji roditelja, iz straha da ne izgube posao. Direktorka ne može, ima važan sastanak. Vrhunac je Nastavničko veće zakazano baš za taj dan.![]()
ne vidim sta te tu cudi, da tebi sef kaze ako negdje odes imaces problema da li bi otisla ???? a ministarstvo je direkorov sef, drugo je sto ce djeci biti zao ali i oni moraju biti svjesni da odlaze a da nastavnici moraju da rade i zarade penziju....
Slažem se, ali ovo je mobing. Prvo, predlog nije izglasan, samo je uputstvo doneto, da ne kažem nametnuto. Drugo, škola ne organizuje proslavu, već roditelji i deca privatno. Treće, nije u radnio vreme. Je l' to policijski čas stupa na snagu? Ne smemo li da se družimo privatno? Kako bi glasila presuda? Dobio otkaz jer je prisustvovao zabranjenoj svečanosti.
I, da ne bih bila pogrešno shvaćena, slažem se ja da je bolje da se slavi u školi, ali tamo gde ima uslova. U sali za fizičko svakako ne. Kuhinju nemamo. Šta je sa sanitarnom inspekcijom? Progledaće kroz prste ovaj put? Preterano ishitrena odluka pojedinca, bez ponuđene alternative. Žao mi je dece.

Hoće li neko biti ljubazan da objasni ovim nesnosnim napaljenim mačorima da je februar odavno prošao????

Ma kakve mačke. To su napaljeni mačori koji frkću, jure se , tuku se i uopšte po celu noć prave nesnosnu galamu kao da je februar a ne jun.a pa nisu to macori!
to su macke sada koje iskajavaju posledicu februara..
boli bre i mace..![]()
ja sam mislila da su svi roleri isti