Lilava
Aktivan član
- Poruka
- 1.276
Danas nista narocito, a ima onih koji me konstantno nerviraju, ali to se valjda i ne racuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Griža savesti ?!?Iz nekog razloga sam se nocas budio u 2:30, u 4:15, u 5:45...ne znam ni sam vise....znaci na svakih sat-dva sam ustajao i nisam mogao da spavam kao covek.![]()

Griža savesti ?!?![]()

i povredjen ponos i dostojanstvo 

, jutros je bilo 

извини, није за смех, поготово са болним леђима и модрицом, али ја се искидах од смехаUstala noćas/jutros, negde oko 5 da proverim vatru, da li ima žara i da dodam eventualno grumen uglja. Ipak moja juuuubav ustaje za posao, pa da mi se ne smrzne
I prvo zgazim na gumenog medu, jašta, u mraku i bunovna od spavanja nisam imala predstavu da je to samo igračka, pa odskočim unazad misleći da sam zgazila na koznašta, pa lupim ledjima u vrata, pa padnem nosem na pod i još, u slobodnom padu, lupim glavom u sto
I sad me bole ledja, imam modricu na čelui povredjen ponos i dostojanstvo
Naravno, posle prvog, jutros je bilo
![]()
Eeeeee, rodi me majka smotanu i trapavu....![]()

Eh, Suzo, sad se i ja smejem... a zabolelo je, i to onako, dobrano. Lupila sam kičmom u poluotvorena vrata, ne u ravan deo plota vrata, nego u otvorena, tj. poluotvorena. To me najviše sada i boli. A glava... mm me zeza da sam poslednji jednorog
Pa, kako da reagujem, onako pospana. Zakoračila u sobu, digla ruku da upalim svetlo i istovremeno bosom nogom zgazila na nešto hladno a mekano.... brrrrr.... ne da sam skočila, kao Topić svojevremeno
I , da, nije bio gumeni meda, već gumeni zeka, ako to menja stvari![]()
Bumerang...
Zbog neobavljenog posla nije kriv onaj ko radi taj posao dve godine, već onaj ko je prethodno radio, a sada sa druge poziicije pokrenuo inicijativu da se konačno isti završi....

A jutros - mirno more, samo par dasaka koje plutaju tu i tamo govore o tome da je bilo brodoloma
, i onda pukne net 

Čudi me da to u toj civilizovanoj zemlji dozvoljavaju. Ovde, govoricu o nekoliko Bgd. vrtića sasvim opušteno vraćaju slinavo dete kući.Odveo cerkicu jutros nakon dve nedelje po prvi put opet u vrtic. Kad u vrticu pola dece bolesni, skoro sve vaspitacice takodje - neki virus opet vlada. Vratio sam dete kuci, da ne razmisljam da li ce se opet razboleti. Najvise mi zao one dece, koju roditelji onako bolesne dovode i ostavljaju u vrtic.![]()