Sta vas je danas iznerviralo

..nije danas, nego sad, shvatila sam da sam izgubila narikvicu koja
nije nešto posebno vredna, prava sitnica, ali mi mnogo znači, a i
blagotvorno deluje na moj organizam...:dash::dash::dash:

..i nemam pojma gde i kad je nestala..a kako sam ja to tek sad
primetila ne znam....:besna::besna::besna:

Ustala noćas/jutros, negde oko 5 da proverim vatru, da li ima žara i da dodam eventualno grumen uglja. Ipak moja juuuubav ustaje za posao, pa da mi se ne smrzne :D
I prvo zgazim na gumenog medu, jašta, u mraku i bunovna od spavanja nisam imala predstavu da je to samo igračka, pa odskočim unazad misleći da sam zgazila na koznašta, pa lupim ledjima u vrata, pa padnem nosem na pod i još, u slobodnom padu, lupim glavom u sto :evil::evil::evil:
I sad me bole ledja, imam modricu na čelu :evil: i povredjen ponos i dostojanstvo ;)
Naravno, posle prvog :evil::evil::evil:, jutros je bilo :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Eeeeee, rodi me majka smotanu i trapavu.... :whistling:

Ustala noćas/jutros, negde oko 5 da proverim vatru, da li ima žara i da dodam eventualno grumen uglja. Ipak moja juuuubav ustaje za posao, pa da mi se ne smrzne :D
I prvo zgazim na gumenog medu, jašta, u mraku i bunovna od spavanja nisam imala predstavu da je to samo igračka, pa odskočim unazad misleći da sam zgazila na koznašta, pa lupim ledjima u vrata, pa padnem nosem na pod i još, u slobodnom padu, lupim glavom u sto :evil::evil::evil:
I sad me bole ledja, imam modricu na čelu :evil: i povredjen ponos i dostojanstvo ;)
Naravno, posle prvog :evil::evil::evil:, jutros je bilo :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Eeeeee, rodi me majka smotanu i trapavu.... :whistling:
извини, није за смех, поготово са болним леђима и модрицом, али ја се искидах од смеха :)

Eh, Suzo, sad se i ja smejem... a zabolelo je, i to onako, dobrano. Lupila sam kičmom u poluotvorena vrata, ne u ravan deo plota vrata, nego u otvorena, tj. poluotvorena. To me najviše sada i boli. A glava... mm me zeza da sam poslednji jednorog :rumenko:
Pa, kako da reagujem, onako pospana. Zakoračila u sobu, digla ruku da upalim svetlo i istovremeno bosom nogom zgazila na nešto hladno a mekano.... brrrrr.... ne da sam skočila, kao Topić svojevremeno :rumenko:
I , da, nije bio gumeni meda, već gumeni zeka, ako to menja stvari :D

Eh, Suzo, sad se i ja smejem... a zabolelo je, i to onako, dobrano. Lupila sam kičmom u poluotvorena vrata, ne u ravan deo plota vrata, nego u otvorena, tj. poluotvorena. To me najviše sada i boli. A glava... mm me zeza da sam poslednji jednorog :rumenko:
Pa, kako da reagujem, onako pospana. Zakoračila u sobu, digla ruku da upalim svetlo i istovremeno bosom nogom zgazila na nešto hladno a mekano.... brrrrr.... ne da sam skočila, kao Topić svojevremeno :rumenko:
I , da, nije bio gumeni meda, već gumeni zeka, ako to menja stvari :D

наравно да мења ствари, знаш ли ти колицки је зека у односу на меду ;)

Bumerang...
Zbog neobavljenog posla nije kriv onaj ko radi taj posao dve godine, već onaj ko je prethodno radio, a sada sa druge poziicije pokrenuo inicijativu da se konačno isti završi....

Jaoooj...kako mrzim takve g*vnare. Uvale ti sljaku na kvarno, koju nisu obavili dve-tri godine...nebitno. I onda forsiraju preko raznih ljudi da se to obavi, jer je sad odjednom hitno i jako bitno. :evil:

Odveo cerkicu jutros nakon dve nedelje po prvi put opet u vrtic. Kad u vrticu pola dece bolesni, skoro sve vaspitacice takodje - neki virus opet vlada. Vratio sam dete kuci, da ne razmisljam da li ce se opet razboleti. Najvise mi zao one dece, koju roditelji onako bolesne dovode i ostavljaju u vrtic. :rtfm:

Iznerviralo me, nego šta nego me iznerviralo! Baš kada je počelo da biva najzanimljivije - meni pukne internet!!!! :dash::dash::dash: A jutros - mirno more, samo par dasaka koje plutaju tu i tamo govore o tome da je bilo brodoloma :evil:
Eeeeej, pa baš sam baksuz, sedim ovde do 1 i kusur po ponoći i čitam nekoliko tema paralelno, sa, otprilike, ovakvom facom :eek:, i onda pukne net :dash::dash::dash:

мене јуче, али сам још под тим утиском: сви знају да богиње трају најмање 3 недеље, осим томице милосављевића - мајка за дете болесно од богиња има право на боловање од само 2 недеље, ако хоће да продужи мора на комисију - што ће рећи да ја са болесним дететом треба да шипчим 60км у место у коме радим, да би је одвела на идијотску комисију, која можда и неће одобрити продужење боловања! мислим стварно сам бесна, изем ти државу!!!

Malopre zvoni mobilni, javim se, kad ono lik iz firme kod koje smo narucili kuhinju za novi stan. Kao imaju problem, ne moze tako kako smo isplanirali, problem je prikljucak za vodu, stoji na nezgodnom mestu, necemo moci ovako, necemo moci onako... Ma da se nosis u tri p*de materine. Tri puta sam bio kod vas, doneo sam plan kuhinje, isplanirao si sa mnom sve na kompjuteru, cak ste bili i merili u milimetar kuhinju...i sad vam palo na pamet da nesto ne moze tako kako je isplanirano? :eek: :evil:
Naplaticu vam ovo cimanje...moram opet posle posla da idem tamo i vidim sta i kako. :besna:

Mnogo toga...
Kao da je nervoza došla sa kišom. Prvi deo dana OK, a onda...

Posao koji sam mogao da odradim još pre dve nedelje, onako natenane (da sam imao preko potrebne informacije) moraću da odradim ekspresno, zbog nekoga tamo....

Autobus koji nikako da dođe dok kiša prosto lije.

Vozači koji voze kao manijaci, ne vodeći računa da prskaju narod na ulici.

Sugrađani koji uopšte ne vode računa o tome da je prisutan još neko, pa mašu kišobranima ne obazirući se na tuđe glave i oči.

Odveo cerkicu jutros nakon dve nedelje po prvi put opet u vrtic. Kad u vrticu pola dece bolesni, skoro sve vaspitacice takodje - neki virus opet vlada. Vratio sam dete kuci, da ne razmisljam da li ce se opet razboleti. Najvise mi zao one dece, koju roditelji onako bolesne dovode i ostavljaju u vrtic. :rtfm:
Čudi me da to u toj civilizovanoj zemlji dozvoljavaju. Ovde, govoricu o nekoliko Bgd. vrtića sasvim opušteno vraćaju slinavo dete kući.

Pozovem taxi jutros jer znam da tamo gde idem šanse da se parkiram su ravne nuli... Beotaksi je u pitanju. Ljudi moji taj smrad nikada nisam osetila... Taj uzasni pomesani vonj ne znam ni ja cega sve... Bukvalno sam dobila nagon za povracanje i otvorila prozor..stigosmo, taksimetar pokazuje 266 din, pitam koliko sam duzna kaze on mrtav hladan 260... Čekaj, imam popust 10% na poziv.. Neće biti.. Bezobrazluku nikad kraja..
Inače, stvarno sam galantna prema taksistima i konobarima ( osim kada su bezobrazni ) ali ovom smrdljivku nisam htela ni dinar preko da ostavim... Joj, što sam pošizela...

Back