Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Situacije u skoli... Mrzi me profesor...
ali stvarno! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam nesto poslovno zavrsavala u gradu i onda odlucila da malo prosetam, pogledam izloge i popijem kafu u Moskvi.
Na Terzijskom platou oko cesme vidim gomilu muskaraca srednjih godina i normalno pomislim da je neki pol. skup ili strajk nekih radnika. Pridjem i imam sta da vidim. Oni menjaju slicice za svetsko prvenstvo u fudbalu!
Oj, Srbijo medj' sljivama !!!![]()
Danas sam nesto poslovno zavrsavala u gradu i onda odlucila da malo prosetam, pogledam izloge i popijem kafu u Moskvi.
Na Terzijskom platou oko cesme vidim gomilu muskaraca srednjih godina i normalno pomislim da je neki pol. skup ili strajk nekih radnika. Pridjem i imam sta da vidim. Oni menjaju slicice za svetsko prvenstvo u fudbalu!
Oj, Srbijo medj' sljivama !!!![]()
A sta su ti rekli u banci? Su odmah zvali policiju? Aj opisi situaciju...
Beogradski vodovod,
Već celo prepodne voda jedva da curi iz slavina, a sad je nestala načisto!
Ne mogu ništa da radim, niti da perem, niti da kuvam...
Evo drobe mi keva i devojka sto nisam obrisao neku prasinu. Kao cekam na njih da one to urade.
Sva sreca onaj vulkan proradio pa sam se vadio kako sam obrisao ali da je to vulkanska prasina napadalaZiv bio Eyjafjallajokull
Evo drobe mi keva i devojka sto nisam obrisao neku prasinu. Kao cekam na njih da one to urade.
znala sam da si trut![]()