sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.418
Malo pre mi proletela pored prozora puna kesa đubreta koju je neko zavrljačio odozgo u travnjak pred zgradom (ja mislila neko skočio kroz prozor da se "samoubije")
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A još manje dajem svekrvi za pravo da pokuša da uzme dete iz očevog krila ( i da ga, eto, spase od bezdušnih roditelja ) 

aaaaaaaaaaa

.....opet smo mi svi ostali krivi.....ustvari više me nervira to što se ja nerviram zbog takvih stvari.
...

Возим бицикл прописно бициклистичком стазом. Испред мене шета неки тип, од једно 25 година, турио слушалице у уши и не ферма. Ја звоним, звоним, вичем:''Хало, хоћете ли се склонити, молим Вас?'' Ништа он, шета баш бициклистичком (а тротоар му је два метра даље), боле њега....
Возим тако једно 30 метара полако иза њега...а онда кренем да га обилазим, тако на уској бициклистичкој... Закачим га мало лактом по руци, а он се окрене и бесно погледа у мене. Ја кренем, уз помоћ руку пошто и даље не вади слушалице из ушију, да му објашњавам да сам му звонила и да није реаговао...а он, и даље не вадећи то чудо из ушију, дрекне:''МА, МОРЕ, НОСИ СЕ!!!''
Е, свако данас живи, мајке ми!![]()