Sta vas je danas iznerviralo

Danas sam nesto poslovno zavrsavala u gradu i onda odlucila da malo prosetam, pogledam izloge i popijem kafu u Moskvi.

Na Terzijskom platou oko cesme vidim gomilu muskaraca srednjih godina i normalno pomislim da je neki pol. skup ili strajk nekih radnika. Pridjem i imam sta da vidim. Oni menjaju slicice za svetsko prvenstvo u fudbalu! :eek:

Oj, Srbijo medj' sljivama !!! :sad2:

Danas sam nesto poslovno zavrsavala u gradu i onda odlucila da malo prosetam, pogledam izloge i popijem kafu u Moskvi.

Na Terzijskom platou oko cesme vidim gomilu muskaraca srednjih godina i normalno pomislim da je neki pol. skup ili strajk nekih radnika. Pridjem i imam sta da vidim. Oni menjaju slicice za svetsko prvenstvo u fudbalu! :eek:

:zcepanje:
sto te iznerviralo, bas super
vecita deca

Mene nista danas nije iznerviralo, ali juce sam poludela, provela 4 sata u prevozu zbog nekog predavanja bogu iza nogu. :besna:

:eek:
Muškarci..šta reći...ali znaju da poprave dan..xDEvo ovo je meni popravilo dan...xD

A sta su ti rekli u banci? Su odmah zvali policiju? Aj opisi situaciju...

Izblamirala sam se ko jadnik...niko nije znao o cemu se radi, samo su culi sluzbenicu kad je rekla: "ovo je falsifikat". Sad cekam ponedeljak da potegnem pitanje u policiji posto imam spisak mogucih prevaranata koji su mi to uvalili. Bice tu belaja ja se nadam. Mada mislim da cu otkriti krivca bolje od policije jer imam neke svoje detektivske metode.:cool:

A cek stani.... Iz banke nisu pozvali policiju? Su ti uzeli tih 100 evra? Mislim... ipak je falsifikat... To bi kao trebalo odmah da prijave. Obezbedjenje te cuva dok ne dodje policija. Onda te policija odvede i ispituje... Podnese se krivicna prijava... Itd...
Mogu da zamislim situaciju, a zamisli tek da se i sve ovo desilo...
Ja tako kad odem dolare da menjam, samo cekam da me izblamiraju, jer malo malo pa im nesto ne rade aparati za proveru...

Ne zovu iz banke policiju, to su mi rekli da ja mogu ako hocu, a naravno da hocu i to jedva cekam ponedeljak posto se sad niko ne javlja. Iz banke salju u NBS da se ustanovi pa se tek onda i izvestaj iz banke i izvestaj iz NBS nose u policiju. Tako da, prevareni je uglavnom taj koji treba posle da vuce policajce za rukav da rade svoj posao.:roll:

Hm...iznerviralo me je to sto sam potegao, nicim izazvan sa Dusanovca na Zmaj pumpu na autoputu da sipam JEFTIN plin...dodjem do Zmaja, iskljucim se kod Tempa da bih se okrenuo ka Nishu, sav vazan skrenem na pumpu...Stanem u kolonicu koju je cinilo 3-4 automobila...ja jos sav srecan sto nije ogromna guzva, kako ume da bude. Kad evo ti ga batica pumpadjija i ISPRED mog auta stavlja tablu 'cisterna prikljucena'!!!!! :eek: Ja opet onako, sav vazhan izadjem iz auta i pitam moze li ta tabla iza mene posto sam ja POSLEDNJI od 3 automobila u koloni....a on kaze - za sat-dva cemo vam napuniti bocu!!!!!! Zamislite mi samo facu! Vozio 20 i kusur kilometara za STA? KAd ja hocu da ustedim u ovoj zemlji.....

kupim sirovi badem i indijski orah u radnji na kalenicu,orah ima neki gadan okus,a badem tvrd k`o kamen.star.
+mlada prodavacica,preglasna,neljubazna,brkata i sa sveze iscedjenim bubuljicama na licu.
ma,trebala sam odmah da izadjem cim sam je spazila,znala sam da nesto nije kako treba.
`pukoh` 400 dinara,taman koliko sam naplatila pogodjenu cetvorku na loto-u.njesra.

Evo drobe mi keva i devojka sto nisam obrisao neku prasinu. Kao cekam na njih da one to urade.

Sva sreca onaj vulkan proradio pa sam se vadio kako sam obrisao ali da je to vulkanska prasina napadala :) Ziv bio Eyjafjallajokull

:eek: Keva i devojka udružene protiv tebe? Pod hitno da ubaciš neki razdor i rasturiš koaliciju. Zna se kakvo je prorodno stanje između snaje i svekrve...sve drugo je boleS :mrgreen:

Back