mikole
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Мачак ти је пресладак... пусти те зле језике... балкански менталитет, шта да се ради... а ти и твој мачак уживајте једно у другом![]()
Hvala na podrsci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мачак ти је пресладак... пусти те зле језике... балкански менталитет, шта да се ради... а ти и твој мачак уживајте једно у другом![]()
пријавим се вечерас на један форум... и након једне једине поруке, стиже порука администратора са линком на тему где се корисницима "саветује да користе латиницу"!!! е, нећу, из ината!
Mislim da je dovoljno pogledati kroz prozor i videti sta mi danas moze pokvariti raspolozenje![]()
Možda je problem tehničke prirode, a ne diskriminišuće...
није техничке, јер форум подржава ћирилицу!
ма то ти је оно одвратно улизивање "цивилизованом западу", при чему под тим "цивилизованим западом" подразумевају и хрватску и босну и херцеговину и, наравно, словенију... а седиште форума је у србији!!! е, зато сам полудела!
E to jeste ružno. Ja sama uvek pišem latinicom, ali što bi mi smetala ćiilica... što više pisama, to veća kultura.
Nervira me koleginica sa posla koja svako jutro ako ide gradskim prevozom kaze vozacu autobusa (nepoznatom naravno):"Dobro jutro, kako ste?" A uvece kad se vraca, nekom drugom vozacu obavezno pozeli laku noc i zahvali se na voznji, kao da ju je dovezao svojim automobilom a ne izdrndanim autobusom za koji debelo placa mesecnu kartu.
U stvari nekad me to nervira a nekad mi je smesno.
Ja cesto postujem na ovoj temi, znaci li to da sam neka mnogo neurozna zena?
Jesi sestro slatka... sve ti smeta... evo iskreno... al nemoj sad da me napušavaš...![]()
...neki krelac u banci koji nema pojma sta mu je posao...pa onda ja moram da se vrtim pola sata po Novom Beogradu,trazeci mesto za parkiranje, ko neka luda...i onda mi se jos isprazni baterija na mobilnom,pa ne mogu ni da saljem poruke...a guzva u saobracaju nenormalna i dusu dala za kuckanje poruka
![]()