Sta vas je danas iznerviralo

sve, sve me je iznerviralo......sve mi danas smeta...možda je to zbog kiše
koja pada od juče....možda sam samo umorna....bar bi tako reliki oni koji
ne umeju da gledaju u dubinu........ali nije sve me nervira.....računi, računi,
i računi....ko to da pokrije.......:mrgreen:

Ја морм да се похвалим! :heart: Данас ме изнервирао муж, а то се дешава тако ретко, да сам до данас могла тврдити да се не догађа уопште!
И то ме јааако изнервирао, била сам бесна, баш! :besna:
Човек има сјајне идеје, ја само треба да нађем новце за то! :eek:

Ја морм да се похвалим! :heart: Данас ме изнервирао муж, а то се дешава тако ретко, да сам до данас могла тврдити да се не догађа уопште!
И то ме јааако изнервирао, била сам бесна, баш! :besna:
Човек има сјајне идеје, ја само треба да нађем новце за то! :eek:

Prosto...digneš kredit.Sve svoje briljantne ideje sam realizovao tako što sam dizao kredit na ženinu platu.:andjeo:

Sinoc sam se iznervirala kad sam otisla u prodavnicu i da provucem karticu, a ona meni tek na kasi kaze - pa ne rade vam kartice! A ne rade im od 30 dana, bar 15 dana, vec sam ijm jednom pravila scenu s tim karticama, juce sam bila na ivici snage a i shvatila sam da mi nista ne vredi, posto se oni ne trude da to poprave. Moroni!

AAAAAAAAAAa..........тинејџерииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!:besna:
Ем на послу, ем код кућееее!!!
Ајд, тамо сам бар плаћена да се нервирам.....а код куће.......:confused:

Право с посла водила млађу код лекара, чекале тамо пуна два сата у полупразној чекаоници (од та два сата - 45 минута су врата ординације била закључана, није прозивала, није радила:evil:).....
Вратимо се кући у пола 4 - старија на фејсу. Ајд, ок.
4 сата
- Хајде, сад је било доста, узми уради домаћи....
- Немам домаћи
- Добро, понови за сутра шта треба....
- Ево, сад ћу....
4 и 15
- Још се ниси скинула са компа????
- Евооо....
4 и 30
- Шта сам ја рекла???? Устај и ради нешто за школу...
- Евоооо.....
- Ма, нема ''ево'', него одмах!
- Само да.....
- ОДМААААААААХ!!!!
(оде у своју собу)
5 сати
( ја улазим, она прави неки брзи панични покрет и сконтам да сакрива часопис ''Браво'' којег је управо читала:dash:)
- Па, добро, мајку му, јесам ли рекла да се понови градиво???
- Евоооо, само да нађем свеееску....
5 и 20
(излази из собе)
- Ја научилааа!
- Шта си научила?
- Историју.
- Добро, а физика?
- Из физике нема ништа да се ради, само теорија.
- Како нема кад си забрљала контролни, а знаш да ће те питати да поправиш?
- Физику ћу после.
(и ту ја направим ужасну грешку....окупирана другим стварима пустим да се провуче, али кажем да ћу је касније пропитати физику)
8 и 30
- Устај с компјутера!
- Ео, саћу!
8 и 45
- Устај с компјутера, види колико је сати, физику ниси ни пипнула!
- То је само теорија, то знам.
- Питаће те само теорију?
- Не, питаће и задатке.
- Какве сад задатке када си рекла да имаш само теорију??? :eek: Знаш ли ти те задатке?
- Па, не баш.
- Па што их ниси радила?????
- ПА, НИСИ МИ РЕКЛА!! :eek: :besna::dash::dash::dash:

Е, ту ми пукне филм, и богами, морам да признам да сам је звекнула трипут по дупету, онако велику девојку...:lol:.... И то не из неких васпитних побуда, него из лично мог беса!!! :evil: И ћеиф ми је!

Еботе, ако она у 7. разреду чека да јој ЈА кажем да у физици постоје и задаци а не само теорија....:roll:

И још после питам:''Колико си данас вежбала гитару?'' А она каже:''Кад да стигнем гитару кад сам учила историју???'' (целих 20 минутааааа!!!! :dash:)

Pala mi danas na pamet cvekla...Ne pamtim kad sam je zadnji put jela;pa reko' da odem do maxi-ja da uzmem jednu teglu.Prvo što me zaprepastilo je to što je cvekla skoro 30 dinara skuplja od kiselih krastavčića.A onda pogledam na policu niže Cvekla Premia (mada moram priznati da nisam do danas čula za PremiU) iste gramaže (700gr.),oko 40 dinara jeftinija...Pa reko' da probam i tu premiU...Kad ne lezi vraže na tegli piše 680 gr.A inače sam po pitanju tih "maxi-cene-kusur" fora jako "osetljiva" jer mi svakog meseca ukradu najmanje 100 dinara.Nemaju pravo!!!!!! da mi zaokruže cenu na veći iznos ako razlika ne prelazi 50 para,a one to stalno radeAli danas me prvenstveno cvekla iznervirala

Prilozi

• SP_A4091a.jpg
    SP_A4091a.jpg
    81,7 KB · Pregleda: 10
ауууу...данас ми је пара из ушију излазила...седим на послу, уваљен у столицу, радим нешто на компу за шта заправо треба једно 2 сата да се уради како треба..стигнем скоро до краја, и реко` да сачувам ја део пројекта за сваки случај..

Do you want to save this project? NO :eek::eek::eek:

:dash::dash::dash:

Ок, избројим ја ту до 10 и кренем, ајмо Јово на ново...

Сада већ имам идеју, мислим се ићи ће брже...није баш било као првобитно, али ок, ишло је некако...погађате ли шта се на крају десило?

Do you want to save this project? NO :eek::eek::eek:

:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Онда сам само угасио комп и оставио то за сутра... :sad2:

Back