Sta vas je danas iznerviralo

пријавим се вечерас на један форум... и након једне једине поруке, стиже порука администратора са линком на тему где се корисницима "саветује да користе латиницу"!!! е, нећу, из ината!

пријавим се вечерас на један форум... и након једне једине поруке, стиже порука администратора са линком на тему где се корисницима "саветује да користе латиницу"!!! е, нећу, из ината!

Možda je problem tehničke prirode, a ne diskriminišuće...

smrzla sam se..ne osecam noge...prste...ne mogu vrata da otkljucam ko covek...u autobusu nema sedista koje nije mokro...pored kisobrana glava mi je mogra kao da sam prala kosu:(...u gradu svi sviraju...saobracaj je u kolapsu kao i uvek...gladna sam...i umesto da se komiram da spavam...ja moram da ucim...:dash:

...neki krelac u banci koji nema pojma sta mu je posao...pa onda ja moram da se vrtim pola sata po Novom Beogradu,trazeci mesto za parkiranje, ko neka luda:dash:...i onda mi se jos isprazni baterija na mobilnom,pa ne mogu ni da saljem poruke...a guzva u saobracaju nenormalna i dusu dala za kuckanje poruka :mrgreen:

ма то ти је оно одвратно улизивање "цивилизованом западу", при чему под тим "цивилизованим западом" подразумевају и хрватску и босну и херцеговину и, наравно, словенију... а седиште форума је у србији!!! е, зато сам полудела!

ма то ти је оно одвратно улизивање "цивилизованом западу", при чему под тим "цивилизованим западом" подразумевају и хрватску и босну и херцеговину и, наравно, словенију... а седиште форума је у србији!!! е, зато сам полудела!

E to jeste ružno. Ja sama uvek pišem latinicom, ali što bi mi smetala ćiilica... što više pisama, to veća kultura :).

Nervira me koleginica sa posla koja svako jutro ako ide gradskim prevozom kaze vozacu autobusa (nepoznatom naravno):"Dobro jutro, kako ste?" A uvece kad se vraca, nekom drugom vozacu obavezno pozeli laku noc i zahvali se na voznji, kao da ju je dovezao svojim automobilom a ne izdrndanim autobusom za koji debelo placa mesecnu kartu.
U stvari nekad me to nervira a nekad mi je smesno.

Ja cesto postujem na ovoj temi, znaci li to da sam neka mnogo neurozna zena :lol:?

Nervira me koleginica sa posla koja svako jutro ako ide gradskim prevozom kaze vozacu autobusa (nepoznatom naravno):"Dobro jutro, kako ste?" A uvece kad se vraca, nekom drugom vozacu obavezno pozeli laku noc i zahvali se na voznji, kao da ju je dovezao svojim automobilom a ne izdrndanim autobusom za koji debelo placa mesecnu kartu.
U stvari nekad me to nervira a nekad mi je smesno.

Ja cesto postujem na ovoj temi, znaci li to da sam neka mnogo neurozna zena :lol:?

Jesi sestro slatka... sve ti smeta... evo iskreno... al nemoj sad da me napušavaš...:D

Back