Sta vas je danas iznerviralo

ja sam sama sebe iznervirala...
i govorim sebi, sve ce ti se to jednog dana vratiti, i ti cesh jednog dana nekom biti svekrva, ali ono shto sam rekla nije ni deseti deo onoga shto mi je na umu, i trudim se da zvuchim vrlo kulturno i na kraju.... najvishe sama sebe pojedem. znam da sam losha i znam da je jache od mene, al` znam i da necu popustiti dok ne dobijem shta hocu.

To sto sam se opet uzaludno ponadala da cu napokon dobiti jedan jedini slobodan dan.
To sto nikad pa ni danas ne zateknem po povratku sa posla kucu onakvu kakvu sam je ostavila vec samo u neredu.
To sto je sve ono sto sam danas pogledala sa zeljom da kupim ili preskupo ili meni premalo. :(
To sto i sad imam mnogo posla i sto je guzva u kuci.
I najvise me iznervirala cinjenica sto ne umem da ignorisem ono sto me nervira.

eh, sta me je iznerviralo.......mnogo toga........
1. brat
2. cale
3. devojka
4. a kako neko rece sam sam sebe iznervirao........ovaj dan je totalna propast, bolje da sam slomio nogu odmah ujutro, bar bi znao da mi se nista gore ne moze desiti danas.... :(

Danas sam bas besna. Imam macka kog setam na povodcu. Zivim na sedmom spratu pa macka ne smem da pustim samog napolje. Prvo sto sam ne bi znao da se vrati kuci, drugo rastrgli bi ga kucici... Svakog dana setamo po parku. Iza ledja sam cula da mi se smeju, ogovaraju i pricaju da sam luda. Sta je tu cudno, stvarno mi nije jasno. Znam da me nikada nece obeshrabriti to ogovaranje jer moj miljenik je srecan dok setamo a i meni pruza toliko srece i neznosti.:dontunderstand:

Prilozi

• DSC02115.jpg
    DSC02115.jpg
    32,9 KB · Pregleda: 18
Danas sam bas besna. Imam macka kog setam na povodcu. Zivim na sedmom spratu pa macka ne smem da pustim samog napolje. Prvo sto sam ne bi znao da se vrati kuci, drugo rastrgli bi ga kucici... Svakog dana setamo po parku. Iza ledja sam cula da mi se smeju, ogovaraju i pricaju da sam luda. Sta je tu cudno, stvarno mi nije jasno. Znam da me nikada nece obeshrabriti to ogovaranje jer moj miljenik je srecan dok setamo a i meni pruza toliko srece i neznosti.:dontunderstand:

Мачак ти је пресладак... пусти те зле језике... балкански менталитет, шта да се ради... а ти и твој мачак уживајте једно у другом :zag:

Back