Sta vas je danas iznerviralo

Мене је још јуче изнервирало...а и пре тога се пар дана већ нервирам...
Долази ми син матурант данима кући из школе и кука како им професори не држе часове, али зато дозвољавају да се на часовима пуши и пије. :eek:
Каже, само код К (мог бившег професора, који је и као млад био ауторитет) нико не пуши и не пије, и једино он разговара са ђацима, остали нису на часовима, а за то време ђаци се убијају од алкохола...

И јуче, мој син каже да неће да иде у школу, не жели, доста му је глупости последњих дана.
О.К. нека не иде...
Синоћ, звони телефон, ја се јавим, кад - његова разредна! Набруси ме жена из чиста мира, као, моје дете је показало крајње непоштовање што није отишао да се поздрави са професорима и другарима! И тресне ми слушалицу!

Ја прво грдила дете, а онда ме ,,дозвала'' моја сестра, која је помињала фамилију разредној и грдила ме што се нервирам.
Што је обавезан да се ,,поздрави''? Прво, ићи ће у школу сваког дана, пријаве, матурски, прослава, сведочанства... Друго, он је имао договорено са одељењем синоћ неко дружење, значи, нема шта да се поздравља у школи...
И треће, а то ћу јој рећи кад је видим, да ли је требало да покаже поштовање људима који дозвољавају ђацима да с енапијају за време часа да би им остали у лепом сећању?
Па, ето, мом детету неће остати у лепом сећању ти који су то дозвољавали, него они који нису...

U subotu sam detaljno sredila spavaću sobu, sve osim pranja prozora.
Danas legnem pored malecke da je uspavam, smrdi mi nešto. Kad se dete probudilo, nahranim je i zamolim babu da je pričuva sat-dva. Svaki mikron prašine ( ako je uopšte i bilo prašine ) sam obrisala, tepih usisala više nego detaljno, zavrtala ga koliko god je moguće da usisam parket, oprala parket, oprala prozor, zavesu, promenila posteljinu, iako je tek drugi dan na krevetu, oprala krevetac, opet izmicala naš krevet i prala parket iza i ispod njega, ma sve živo...
Večeras legnem pored malecke, opet da je uspavam ( uspavljujem je na bračnom krevetu, pa je posle prebacimo u krevetac ) i smrdi mi nešto!!! :dash::dash::dash:
Cela soba miriše na omekšivač, od taze oprane zavese i posteljine, a meni smrdi nešto! :dash::dash::dash:
A da me čovek pita šta, i odakle taj neprijatan miris dolazi - nemam pojma :dash::dash::dash:
Znači, ja ne da nisam normalna, nego sam luda načisto :besna:

Ata, nemoj da se smejes, ali moguce je da ti se u sobi nasla smrdi/buba. Slicna stvar se i meni desila prosle godine: savrseno sredjen i ociscen stan, a nesto uzasno mirise...dok nisam nasla malog, gadnog nepozvanog gosta...:evil:

E, vi'š, to mi nije palo na pamet. :confused: Lako moguće...

Mada... u zadnjih nekoliko dana ja osećam mirise koje niko živi ne oseća :confused: Nazivaju me blesavom, a ja lepo osetim miris, prijatan ili neprijatan, tako da to nije jedina situacija. Već počinjem da se pitam jesam li zaista malo "skrenula uljevo, jarane" :confused: :lol:
I zaista, zadnjih 5-6-7 dana, ne znam ni ja sama tačno koliko, nisam sva svoja. Ja ne znam kada sam i da li sam ikad bila ovoliko nervozna. Sve mi živo smeta, sama sam sebi teška, jedino za dete imam strpljenja, a muža kad vidim... jooooj, kako progovori, a ja rafal po njemu, pa mu se posle izvinjavam. :( Za sada ima razumevanja, sve pripisuje umoru, noćnom ustajanju zbog deteta ( a i ona više, 14 meseci ima, krajnje je vreme da izbaci noćni obrok :evil: ), trčanju po ceo dan za njom... samo se pitam kada će i njemu da pukne, pa da me, onako leeepo, otera u rodno mesto :sad2:
I kada se tako lepo izvičem i ispraznim ... onda mi se spava. Katastrofa, kad me uhvati napad umora, počnem da se zanosim :confused:
Ne pamtim ovakav period u svom životu. Već i sama sebi dooobrano idem na živce, mogu misliti kako samo idem na živce okolini :mrgreen: Mada, za sada ćute, a ja se nerviram i nerviram i nerviram... pa onda dremam na nogama... i taaaakoooo :whistling::whistling::whistling:
Eeeeh, ko je lud, ne budi mu drug :mrgreen:

E, vi'š, to mi nije palo na pamet. :confused: Lako moguće...

Mada... u zadnjih nekoliko dana ja osećam mirise koje niko živi ne oseća :confused: Nazivaju me blesavom, a ja lepo osetim miris, prijatan ili neprijatan, tako da to nije jedina situacija. Već počinjem da se pitam jesam li zaista malo "skrenula uljevo, jarane" :confused: :lol:

Tako i ja juče i danas...
Juče mi došao neki lik na posao, da ostavi neke papire, bio je unutra 2 minuta... ja sam mislila da ću da se ugušim... čovek smrdi na kiselinu...:sad2: pravila sam promaju posle, sve prozore poOtvarala...
Danas, došao prvo mm, i ja opet osetim neki smrad... neka kiselina... nisam mogla ni da ga poljubim...
Posle, dolazi sveki, kad opet isti smrad... e poludela sam... svi ljudi mi danas smrde... :confused:

A najgore je što to nije onaj klasični smrad, znoj i tako, već neka kiselina... nešto fujjjjjj...
:sad2:

Izgleda sam izduvala...:mrgreen:

Back