cecilija64
Iskusan
- Poruka
- 5.057
Mene upravo sada nervira što mi net mnogo spor večeras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenormalna vrucina u ucionici.
Tako i ja juče i danas...
Juče mi došao neki lik na posao, da ostavi neke papire, bio je unutra 2 minuta... ja sam mislila da ću da se ugušim... čovek smrdi na kiselinu...pravila sam promaju posle, sve prozore poOtvarala...
Danas, došao prvo mm, i ja opet osetim neki smrad... neka kiselina... nisam mogla ni da ga poljubim...
Posle, dolazi sveki, kad opet isti smrad... e poludela sam... svi ljudi mi danas smrde...
A najgore je što to nije onaj klasični smrad, znoj i tako, već neka kiselina... nešto fujjjjjj...
Izgleda sam izduvala...![]()
E, vi'š, to mi nije palo na pamet.Lako moguće...
Mada... u zadnjih nekoliko dana ja osećam mirise koje niko živi ne osećaNazivaju me blesavom, a ja lepo osetim miris, prijatan ili neprijatan, tako da to nije jedina situacija. Već počinjem da se pitam jesam li zaista malo "skrenula uljevo, jarane"
![]()
I zaista, zadnjih 5-6-7 dana, ne znam ni ja sama tačno koliko, nisam sva svoja. Ja ne znam kada sam i da li sam ikad bila ovoliko nervozna. Sve mi živo smeta, sama sam sebi teška, jedino za dete imam strpljenja, a muža kad vidim... jooooj, kako progovori, a ja rafal po njemu, pa mu se posle izvinjavam.Za sada ima razumevanja, sve pripisuje umoru, noćnom ustajanju zbog deteta ( a i ona više, 14 meseci ima, krajnje je vreme da izbaci noćni obrok
), trčanju po ceo dan za njom... samo se pitam kada će i njemu da pukne, pa da me, onako leeepo, otera u rodno mesto
I kada se tako lepo izvičem i ispraznim ... onda mi se spava. Katastrofa, kad me uhvati napad umora, počnem da se zanosim
Ne pamtim ovakav period u svom životu. Već i sama sebi dooobrano idem na živce, mogu misliti kako samo idem na živce okoliniMada, za sada ćute, a ja se nerviram i nerviram i nerviram... pa onda dremam na nogama... i taaaakoooo
Eeeeh, ko je lud, ne budi mu drug![]()
Da niste vas dve trudne?![]()
Pazi, kad mi na mali mozak nije pala ta mogućnost, a nije da nije, dobri simptomi su tu. Ništa, da sačekam još koji dan, pa ili da kupujem uloške, ili test