rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Za sada ništa.
Baš divan oktobarski dan...
Ili je možda novembar?
Ili je možda novembar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada ništa.
Ili je možda novembar?
Moja ćerka nije dobila Vukovu diplomu, iako ima sve petice, jer nije dobila ni jednu posebnu diplomu. Takođe još njih tri iz odeljenja, od petnaestoro odličnih.U njenom ni jedan, u susednom devet. Svaka čast Nastavničkom veću.
![]()
Moja ćerka nije dobila Vukovu diplomu, iako ima sve petice, jer nije dobila ni jednu posebnu diplomu. Takođe još njih tri iz odeljenja, od petnaestoro odličnih.U njenom ni jedan, u susednom devet. Svaka čast Nastavničkom veću.
![]()
...kakve stoke...a od kad je to potrebno da se imaju i neke dodatne diplome...![]()
![]()
од кад са укором директора могу да имају тројку из владања!
![]()
То не зависи од Наставничког већа, већ годинама важи тај закон по коме се Вукова диплома може добити само ако је ученик, уз скроз одличан успех, освојио и неко место најмање на општинском нивоу, на било ком такмичењу које је организовало Министарство просвете!
То знају и деца и родитељи од почетка школовања....
...u mojoj skoli su kad je bilo bombardovanje zakljucili za kraj ocene sa tromesecja pa je bilo mnogo onih koji zbog toga nisu mogli da budu vukovci