Sta vas je danas iznerviralo

grupa roditelja, ne svi, naopako. placaju skorojevici a i roditelji bez integriteta skloni da se povinuju skorojevickim arsinima.

Moja žena polako shvata da je to sve silovanje kućnog budžeta i da služi nekolicini za razmetanje, dok ostali prate. Zimus je izračunala šta smo sve mogli umesto toga sebi priuštiti.
Moj stav je bio protiv toga još odavno.

Iskreno, ovo je nešto što me je ranije iznerviralo, a danas me je ipak malo oduševilo da se ljudi osvešćuju.

Vozači koji se okreću ka suvozaču pa čak i ka zadnjem sedištu u toku vožnje. Ono, prototip beskonačno samouverenog Srbende, a zbog te samouverenosti često drugi plaćaju. Danas gledam jednog, ulazi u krivinu okrenut licem ka suvozaču da bi mu nešto rekao i prelazi preko pešačkog potpuno nesvestan da li ima pešaka na njemu.

Tući do krvi, ništa drugo.
Primetno je da što država više TONE, ljudi su sve bahatiji, arogantnij ii bezobrazniji, ponašaju se sve više kao crnci u getu u americi, pogledaj par videa i uporedi sa našim ponašanjem...Koje je rešenje, ne znam, možda neko prevaspitavanje ali teško...

Moja žena polako shvata da je to sve silovanje kućnog budžeta i da služi nekolicini za razmetanje, dok ostali prate. Zimus je izračunala šta smo sve mogli umesto toga sebi priuštiti.
Moj stav je bio protiv toga još odavno.

Iskreno, ovo je nešto što me je ranije iznerviralo, a danas me je ipak malo oduševilo da se ljudi osvešćuju.

Полако схвата? Нормалном човеку је то јасно на кеца. Пувакање и чобанлук само такав.

Kad decu navikavaš na luksuz i tretiraš ih kao kraljeve uglavnom dobiješ devijantne ličnosti, propale brakove i ostale blagodeti modernog doba.

Spartansko vaspitanje je majka.

Родитељи слепци дижу кредите да би детету које једва хода правили скупе журке. Лудило мозга.

Мада, кад мало боље размислим, овце и јесу за шишање. Плаћајте кад сте будале.

Nije dzabe receno - dok je ovaca bice i vune

Зарађују на људским слабостима. Људи не верују свом мозгу него следе оне који немају проблем са новцем. Како? Зашто?

Деци ионако не треба ништа од тога. Мало хране и слободна соба сасвим су довољни за њихову радост.

Полако схвата? Нормалном човеку је то јасно на кеца. Пувакање и чобанлук само такав.

Pa ona je tip žene, koja se pribojava odbačenosti svoje dece. Hajde, ovde ipak taj kičeraj je malo jeftiniji, jer je puno igraonica i malo dece. Odavde sa severa je još lakše pobeći preko. Tu su se svi ti malo preračunali.

Inače, slažem se sa tobom. Sve je to grozna mamipara i dekadencija.

Pa ona je tip žene, koja se pribojava odbačenosti svoje dece. Hajde, ovde ipak taj kičeraj je malo jeftiniji, jer je puno igraonica i malo dece. Odavde sa severa je još lakše pobeći preko. Tu su se svi ti malo preračunali.

Inače, slažem se sa tobom. Sve je to grozna mamipara i dekadencija.

Од кога ће дете да научи да поштује свој став и задржи свој интегритет ако не од родитеља.

- - - - - - - - - -

@тема

Киша, такође. Веш мокар на балкону и бог те пита како ћу га осушити. На страну још један план који је због ње пропао.

Родитељи слепци дижу кредите да би детету које једва хода правили скупе журке. Лудило мозга.

Мада, кад мало боље размислим, овце и јесу за шишање. Плаћајте кад сте будале.
U moje vreme je biti IN značilo samo imati novi ''air max''ili neku ''uvoznu'' trenerku...Izgleda da se lestvica pomerila na gore ali je standard ostao isti ili GORI u odnosu na 90.-te.Ja znam ljude koji stvarno imaju keša i mogu sebi da priušte tu ''extravaganciju'' ali ''srednjaci'' nikako ne bi trebalo da ih kopiraju:roll::roll::roll:

Poslednja izmena:
У моје време, шта год то значило, било је ИН имати квалитетне италијанске ципеле и добар парфем. Патике нас нису занимале.

Иначе, средњака овде нема. Има обесних чобана и пуно сиротиње.

Poslednja izmena:
FB_IMG_15385425709808320.jpg

:evil:
ovo je novi post roditelja na fb....a ministar onomad rece kako sve funkcionise samo se treba javiti fondu i cudi se sto roditelji sakupljaju dobrovoljne priloge

jadna smo mi drzava

Back