- Poruka
- 28.782
Sto na veterinarskom fakultetu posle vakcinisanja ljubimca pitaju da li vam treba racun, i kad odgovorite potvrdno odu u neku drugu prostoriju i treba im citava vecnost dok se vrate sa racunom za vakcinaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozih se ceo dan, kucah kartu a kontrole nigde
Iznervirah se sto sam platila prevoz
![]()
Jako je loš ''ljudski'' materijal ovde. Moj rođeni otac je kada sam bio dete uživao da me proziva, zeza i tuče pred ostalom decom, iz neke valjda sadističke prirode a čujem ovakve priče od mnogih drugih, znači mnogo plaćemo na spoljne faktore a naše s*** koje guramo pod tepih nam izaziva ekološku katastrofu. Došlo je do totalno raspolućenja onoga što stvarno jesmo i onoga kako se u iskrivljenom ogledalu vidimo, svojevrsne kolektivne šizofrenije.Možda da se posavetujete sa nekim advokatom. Baka sigurno ima pravo da viđa svoje unuče.
Nasilje nikako, mada ja uvek prevrnem očima kad neki muškarac kaže da nikad ne bi digao ruku na ženu. Postoje žene, muškarci i deca sa kojima jednostavno ne možeš drugačije. Imao sam prilike da gledam kako žene vređaju muževljeve roditelje bez ikakvog razloga, a ovi ćute i mole Boga da što pre prestanu i počnu neku drugu temu.
usla u pogresan autobus i ukapirala tek kad poceo da skrece gde ne treba
Jako je loš ''ljudski'' materijal ovde. Moj rođeni otac je kada sam bio dete uživao da me proziva, zeza i tuče pred ostalom decom, iz neke valjda sadističke prirode a čujem ovakve priče od mnogih drugih, znači mnogo plaćemo na spoljne faktore a naše s*** koje guramo pod tepih nam izaziva ekološku katastrofu. Došlo je do totalno raspolućenja onoga što stvarno jesmo i onoga kako se u iskrivljenom ogledalu vidimo, svojevrsne kolektivne šizofrenije.
jel si sisla na prvoj pa pesaka nazad ili si isla do kraja da napravi krug i sidjes gde mozes uci u svoj?![]()