Sta vas je danas iznerviralo

Danas sam pala i ogulila koleno na poslu.
A sledeceg ponedeljka mi pocinje fizikalna terapija bas za to koleno.
Ono mi je sada u katastrofa stanju, rana krvari, nema sanse da mi zaraste za sedam dana.
I to je moralo da mi se desi bas sada, pored svega ostalog...
Dakle, nemam srece. Pa to mi je...

Imam snaju koja iz neobjasnjive zlobe i pakosti prezire moju majku i mene i jebbe se sa kucnim prijateljem koji dolazi kod mog brata i nje u kucu sa svojom zenom. To mi uopste nije problem.....nego mi smeta sto neda mom malom sinovcu od 7 godina da dolazi kod mene i keve i kad nas vidi na ulici, sklanja ga iza ledja ili trci da joj mi ne pridjemo. Kad ga ja pomilujm po glavi ona mi kaze (Pazi sad gluposti ) "Ne diraj ga.....MALOPRE JE JEO".....ili...."Ne diraj ga malopre je BIO SA DRUGARIMA".....ili....."Ostavi ga NECE MOCI DA JEDE ako mu privlacis paznju". Ali se izmedju mene i nje (A i moje majke) oseca neka tenzija koja visi u vazduhu a koja moze nozem da se sece a mi ne znamo zasto jer nikakve svadje nije bilo. Gleda nekako zmijski i imas utisak da samo ceka da pomilujem malog ili nesto da kazem malom pa da mi svasta kaze. Kad mi se javi na ulici.....to je tako hladno "Zdravo" i na jedvite jade. Mali kad trazi da dodje kod moje majke i mene u stan, ona i njena majka ga kljukaju kako treba da ide sa njima kod svoje tetke u selo ili kod neke majcine drugarice, a dodje i pokupi ga i ode sa svalerom na Zlatibor. Posto mi neda da vidjam sinovca, ja neki dam odem u skolsko dvoriste da ga vidim, a ona izlazi sa njim iz skole, i kad me videla, stala i nece da krene gore ka igralistu nego stoji i skrece pogled kao da me ne vidi. Onda ja prvi pridjem dole njoj i kazem sinovcu "Desi bre debeli" a ona poce da sikce sto sam mu to rekao kao....sad ce da ima traume.....i rekla mom bratu tj. izmislila......kako sam nagovarao decu po dvoristu da ga zovu debeli. Sta mislite......da li da je nalupam pandurskim samarima ili svoshtim cokulom u stomak.......imate li ideju mogu li bez fizicke agresije nesto da ucinim pa da prestane da se tako ponasa. Inace....moj brat je shonja koga u toj kuci gaze k'o crva i nema svoje JA pa sam digao ruke od njega. To me bas boli.....ta njena iracionalna zenska pokvarenost i to sto odbija sinovca od mene i majke.

Možda da se posavetujete sa nekim advokatom. Baka sigurno ima pravo da viđa svoje unuče.

Nasilje nikako, mada ja uvek prevrnem očima kad neki muškarac kaže da nikad ne bi digao ruku na ženu. Postoje žene, muškarci i deca sa kojima jednostavno ne možeš drugačije. Imao sam prilike da gledam kako žene vređaju muževljeve roditelje bez ikakvog razloga, a ovi ćute i mole Boga da što pre prestanu i počnu neku drugu temu.

Možda da se posavetujete sa nekim advokatom. Baka sigurno ima pravo da viđa svoje unuče.

Nasilje nikako, mada ja uvek prevrnem očima kad neki muškarac kaže da nikad ne bi digao ruku na ženu. Postoje žene, muškarci i deca sa kojima jednostavno ne možeš drugačije. Imao sam prilike da gledam kako žene vređaju muževljeve roditelje bez ikakvog razloga, a ovi ćute i mole Boga da što pre prestanu i počnu neku drugu temu.
Jako je loš ''ljudski'' materijal ovde. Moj rođeni otac je kada sam bio dete uživao da me proziva, zeza i tuče pred ostalom decom, iz neke valjda sadističke prirode a čujem ovakve priče od mnogih drugih, znači mnogo plaćemo na spoljne faktore a naše s*** koje guramo pod tepih nam izaziva ekološku katastrofu. Došlo je do totalno raspolućenja onoga što stvarno jesmo i onoga kako se u iskrivljenom ogledalu vidimo, svojevrsne kolektivne šizofrenije.

Ма не кривим ја толико њу колико свог брата. Замисли кад он неће да узме малог за руку и доведе га у стан код бабе и чиче. Шта онда да причам о њој.

Jako je loš ''ljudski'' materijal ovde. Moj rođeni otac je kada sam bio dete uživao da me proziva, zeza i tuče pred ostalom decom, iz neke valjda sadističke prirode a čujem ovakve priče od mnogih drugih, znači mnogo plaćemo na spoljne faktore a naše s*** koje guramo pod tepih nam izaziva ekološku katastrofu. Došlo je do totalno raspolućenja onoga što stvarno jesmo i onoga kako se u iskrivljenom ogledalu vidimo, svojevrsne kolektivne šizofrenije.

И мене је ћале "Штемао" из уживања. Највише је волео пред мојим другарима али и пред његовим. Јбг.....фабричка свест. И сам је растао у таквој породици. Знам да ми је једном наредио да се сагнем да дохватим лопту са земље па ме свезао прутом преко леђа али га је онда кева набола вербално са терасе пред другарима што му је сурово уздрмало ту радничку сујету па је после дошао у стан њу да туче.

To su izgovori, to radništvo i to...Msm da je to neki lažni mačizam, koji je slomljen u ratovima 90-tih pa se sada 100% okrenuo ka unutra ka maltretiranju onih koji ne mogu da uzvrate. Pozicija mi je takva da sam prinuđen da slušam, nevoljko, priče raznih ljudi i njihove jadikovke, ne dao ti Bog da čuješ to.

Back