- Poruka
- 28.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šetači pasa koji namerno puštaju svoje ljubimce da idu u noge drugim ljudima. Kako im nije jasno da ne moramo svi da volimo njihove kerove koliko i oni i da ih puštamo da skaču na nas i kače nam se kandžama za pantalone. Znači, strašno.
U Poljskoj, tačnije Krakovu nijednog kera niti mačku nisam video u centru ili na periferiji, o izmetu ili dlkama da i ne pričamo, bio sam u šoku...Kada sam pitao drugaricu o čemu se radi, ona nije znala šta je pitam, to je jednostavno tako tamo
Tema...Vlaga u vazduhu, prija mi kiša jako ali posle kada krene omorina kao u džungli!
Šetači pasa koji namerno puštaju svoje ljubimce da idu u noge drugim ljudima. Kako im nije jasno da ne moramo svi da volimo njihove kerove koliko i oni i da ih puštamo da skaču na nas i kače nam se kandžama za pantalone. Znači, strašno.
Ovo zvuči kao da pričaš o Gremlinima!Šetači pasa koji namerno puštaju svoje ljubimce da idu u noge drugim ljudima. Kako im nije jasno da ne moramo svi da volimo njihove kerove koliko i oni i da ih puštamo da skaču na nas i kače nam se kandžama za pantalone. Znači, strašno.
Циганка у болници храни једногодишњу бебу чипсом, чоколадама, и вечтачким соковима типа степ из кесица... То је главни ручак. Туга..
nevaspitana bagra koji bi da naručuje preko reda u ćevabdžinici, naročito cigani...
Da vidiš kad je mene jedna bukvalno preskočila sa sve detetom u rukama dok sam čekao da ostavim knjižicu u ambulanti.
Ranije su ganferke imale foru sa namernim izazivanjem plača svoje dece, dok se ostalima ne smuči i puste ih preko reda. Mi ostala deca smo uredno čekali svoj red, da se izređaju svi starci koji su uvek bili pre nas. Sada je neko izdao naređenje da deca imaju prednost tako da brižni roditelji uopšte ne obraćaju pažnju na ostale koji čekaju. Samo uletiš preko reda i ćao.