- Poruka
- 4.419
Da slazem se,puno se seljaka malo gradjana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da slazem se,puno se seljaka malo gradjana.
i ti pocela ko veliki vodja da `najavljujes najave`...Sedativ?Zadrzavanje u bolnici i pregled?
Eeeeee doso si mi ko kec na 11 trebas mi nesto provesti ocekuj pp.
pregled kod orl-a, koji je sastavni deo sistematskog pregleda za upis deteta u prvi razred se naplacuje 300 dinara.
Odkad?
i moja reakcija je bila slicna.
ne znam od kad, ja jutros platila i dobila fiskalni racun
kazu -zato sto nemamo "naseg" specijalistu, vec dolazi iz drugog dz (u Kovin iz Panceva konkretno) pa zato mora da se plati. sto se mene tice, bili smo u drzavnom dz, specijalista moze biti i sa Marsa... ali ne... mora da se plati.
Pa da, kakve veze ima iz kog je mesta, jer iz iste (drzavne) sluzbe dolaze. Pregled je besplatan u Domu zdravlja. A i da ima veze, zar to ne treba da plati Dom zdravlja, a ne krajnji korisnik, tj. ti?
Ne kontam što ako imaš zdravstveno kao zaposlen moraš da plaćaš 50 ili 100 dinara za pregled odnosno ultrazvuk...Mislim suma je mala ali...pregled kod orl-a, koji je sastavni deo sistematskog pregleda za upis deteta u prvi razred se naplacuje 300 dinara.
Jeste neki su potpuno besplatni...Ali super je što po novom zakonu neki mogu da se podignu tako i u privatnim apotekama
Normalno sta cu biti nego vodjai ti pocela ko veliki vodja da `najavljujes najave`...![]()
Ima veze iz kog je mesta,nemas pravo na "besplatno lecenje" ako ne podlezes toj i toj opstini gde si otisla na pregled.Znam provereno i nemas pojma koliko mi ide na k... to.Pa da, kakve veze ima iz kog je mesta, jer iz iste (drzavne) sluzbe dolaze. Pregled je besplatan u Domu zdravlja. A i da ima veze, zar to ne treba da plati Dom zdravlja, a ne krajnji korisnik, tj. ti?
Normalno sta cu biti nego vodja
Ima veze iz kog je mesta,nemas pravo na "besplatno lecenje" ako ne podlezes toj i toj opstini gde si otisla na pregled.Znam provereno i nemas pojma koliko mi ide na k... to.
Odmaraj bre kad ti ne ide jednostavno ne ide.