Sta vas je danas iznerviralo

За Златка Манојловића је била удата а можда је и сад. Она што није мисица.

Живеле су у Сплиту, пре рата. Очигледно ћерке војног лица.

За мисицу не знам ништа.
ZM je drug moga ćaleta iz detinjstva...I danas mi ćale priča kako im je pričao kao klinac ''biću ja popularan kao Kasijus Klej'':D

To se i meni dešava ali uglavnom zato što ljudi šalju konfuzne signale...Odmah mi na pamet padnu Indijanci sa onim dimom...Nekada te totalno zbune i makar ja se ohladim kada vidim da neko nije zaintereovan il i da jeste ali da igra neki ego trip, kažem hvala ali ne bih i oprostim se od tog/te...

tatice majmuni koji izvedu decu u dvoriste zgrade (a 2 parka su u blizini) da se izgraju fudbala izmedju automobila,i pri tom gore urlaju od svoje decice.znaci odvratno!

mi takve ekspresno izbacimo sa parkinga..em mogu da ostete automobile em se deru i smetaju stanarima.. nego opet se vracamo na pricu..nece niko da se zamera, svi cute i trpe ocekujuci da neko drugi reaguje..hvala Bogu u mojoj zgradi ne misle tako i takve stvari se ekspresno regulisu...svaki drekavac bude izbacen iz dvorista a par puta je pozivana i policija (a video sam i kad je jedan komsija bacao vodu na njih ako su u pitanju bili stariji koji su se muvali ili drali.. mi nemamo pardona za to.. nekad to odradi jedan komsija, nekad drugi ali uvek neko nekad odradi...solidarni smo po tom pitanju..zatro je uvek mir i tisina.

Zbog kojih gluposti se mi ovde nerviramo a jutros na poslu devojka od 25 godina samo odjednom umrla. Do juce zdrava, prava a jutros umrla. Tuga.
Jos i njene roditelje kad sam video. Sede jedno pored drugog, u soku, cak ni ne placu, vec samo gledaju u jednu tacku, kao da uopste nisu tu.

Taman hteoh da inešto da napišem na temu alikad sam ovo pročitala, ..ono što je mene iznerviralo je ustvari besmisleno i nevažno.

Teško da je bila ''zdrava i prava'' pa odjednom preminula:think:
Tema...
Razni ljigavi i manipulativni ljudi boli još više ako ostave suprotan prvi utisak...Ljud i su totalno izgubili kompas, ponašaju se nelogično i nekorektno u odnosu na obrazac ponašanja koji su sami uspostavili...Wolfs in sheep skin.

Ne umire se tako naglo u tim godinama.
Verovatno neki pritajeni ubica u organizmu, genetika, tromb...
Tuga jeste.

- - - - - - - - - -

Teško da je bila ''zdrava i prava'' pa odjednom preminula:think:
Tema...
Razni ljigavi i manipulativni ljudi boli još više ako ostave suprotan prvi utisak...Ljud i su totalno izgubili kompas, ponašaju se nelogično i nekorektno u odnosu na obrazac ponašanja koji su sami uspostavili...Wolfs in sheep skin.

Toga je uvek bilo i bice.
Covek je coveku vuk. Nije dzaba ta izreka.

Back