goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
A i mene su smorile, vatromet volim ali petarde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moji muz i cera otisli u trenerkama da voze rolere. da, da 6. januar...Главобоља опет. Ваљда због ненормалних временских прилика.
moji muz i cera otisli u trenerkama da voze rolere. da, da 6. januar...
vec vidim 50 stepeni u julu...![]()
а пре јула у марту пола метра снега.. хаmoji muz i cera otisli u trenerkama da voze rolere. da, da 6. januar...
moji muz i cera otisli u trenerkama da voze rolere. da, da 6. januar...
Debilna deca jednako debilnih roditelja koja ceo celcati dan bacaju petarde na ulici. Nakupovalo se to na tone pa valja potrositi tokom praznika.
He he... ja juce otisao da trcim u majici, a po ulici svi sa jaknama i kapama![]()
Dobro je da nije povraćka...![]()
Pazi samo da ne zaglavi suđenje kao moj sin koga su sa 17 god hteli legitimisati komunalci u 14 h, usred parka, leti, jer su videli da je u šortsu i majici bez džepova i da sigurno nema kod sebe lk. Hteli da naplate kaznu... A kazna je 5000-15000 za nenošenje LK za sve starije od 16 godina.Поновно вађење изгубљене личне карте - 3 000 динара.
Имам план - ћерка више неће носити л.к. у новчанику него богами у кући. Нека је фотокопира па нек носи папирић.
BTW , produženje pasoša za dete od 3.5 godine košta 4000. Danas smo to odradili...