Sta vas je danas iznerviralo

Koliko sam ja čuo otpušteno je oko 500 onih koji su imali neki ugovor sa GSPom a ostalo ih je oko 250. (Ja sam mu to i rekao da se čudi m da nisu ukinuti oni kao ''odakle to''z:shock: Još mi je pretio pazi ti te drskosti ''komunalnom policijom'')... Uglavnom su na istim linijama koje prolaze pored SIV-a recimo...Klasični pljačkaši, ovo već liči na ono kad lopovi beže iz zapaljene kuće pa hvataju gde god mogu, ne bi me čudilo da su se lagali što su mi rekli...Čista hajdučija, da sam imao više vremena sigurno bih mu oteo kartu iz ruke ali sam strašno žurio a da sam krenu da se raspravljam sa njim napolju izgubio bih najmanje pola sata jer je ta linija inače retka a otac me je čekao na Banjici, tako da je uzeo tu *e*enu kartu, ''kaznu'' nije napalatio, nek je ''nosi u grob'', kak o m u je bil o stalo, koja prsotina...Ali ako opet vidim tog klipana negde u gradu crno m u se piše...

Koliko sam ja čuo otpušteno je oko 500 onih koji su imali neki ugovor sa GSPom a ostalo ih je oko 250. (Ja sam mu to i rekao da se čudi m da nisu ukinuti oni kao ''odakle to''z:shock: Još mi je pretio pazi ti te drskosti ''komunalnom policijom'')... Uglavnom su na istim linijama koje prolaze pored SIV-a recimo...Klasični pljačkaši, ovo već liči na ono kad lopovi beže iz zapaljene kuće pa hvataju gde god mogu, ne bi me čudilo da su se lagali što su mi rekli...Čista hajdučija, da sam imao više vremena sigurno bih mu oteo kartu iz ruke ali sam strašno žurio a da sam krenu da se raspravljam sa njim napolju izgubio bih najmanje pola sata jer je ta linija inače retka a otac me je čekao na Banjici, tako da je uzeo tu *e*enu kartu, ''kaznu'' nije napalatio, nek je ''nosi u grob'', kak o m u je bil o stalo, koja prsotina...Ali ako opet vidim tog klipana negde u gradu crno m u se piše...

...oooooooo zivote, oni ko nagori hokstapleri...ja se nesto nisam sa njima nikad posebno raspravljala, dok je bila ona kontrola u svakom busu imala sam uredno dopunjenu mesecnu
busplus za ne zaposlene, a sad je nisam dopunila, pa cu da vidim sta ce biti od 1.2., kako svima tako i meni...mada sam se naslusala takvih prica i slicnih situacija..katastrofa...

...e to i jeste najgrore od svega, ogorceni su sigurno sto ce ostati bez posla i tu mogu da ih razumem, ali ih to ne opravdava da se tako bahate...ma budala uvek nadje razlog da
bude jos veca budala..sva sreca pa ima i normalnih ljudi (bar se nadam)....

A što je najgore kao da imaju ''pik'' na mene, prošli put su mi naplatili 1500 dinara jer mi je neki njihov pokvareni aparat skinuo 20 dinara više sa kartice i tako učinio sumu na njoj nedovoljnom, tada sam još bio mlad i zelen pa sam ''poštujući zakon'' dao čak i ličnu kartu...Eeej, koji su to oni ***** da mogu da te legitimišu, koji to državni službenik, osim policajca još može...Za ovo maltetiranje Beograđana koje traje već koliko 3, 4 godine mora neko DEBELO da odgovara...

Nije bas da me je iznerviralo, ali mi nije jasno sta sad Vucic i Djokovici traze u smetovima. Da li im je toliko malo kamera pa su otisli i tamo da se slikaju? I oni jadni sto se trude da spasu zavejane sad treba o ovim besnim da brinu. ooooo

e i ja sam na to poludela...skupljaju jeftine politicke poene
i posle se cude sto se narod zahebava s njima.
pun FB spotova sa zaebancijom na temu :roll:

Zivim u Subotici. Iznerviralo me to sto svi nesto komentarisu u komsiluku, imaju hiljadu predloga o nacinu resavanja vanredne situacije o kojoj pisete, svi su im redom odgovorni, kome ko, to je vec zesca tema, a niko od njih nije ocistio trotoar ispred svog ulaza u zgradu, pa nabadam cizmicama i nadam se da necu zavrsiti na ledjima...

Nije bas da me je iznerviralo, ali mi nije jasno sta sad Vucic i Djokovici traze u smetovima. Da li im je toliko malo kamera pa su otisli i tamo da se slikaju? I oni jadni sto se trude da spasu zavejane sad treba o ovim besnim da brinu. ooooo

e i ja sam na to poludela...skupljaju jeftine politicke poene
i posle se cude sto se narod zahebava s njima.
pun FB spotova sa zaebancijom na temu :roll:

To se radi u normalnim zemljama:

1. podrska ugrozenima - signal da je drzava uz njih,
2. pritisak na odgovorne i podrska, da priljeznije rade svoj posao.

A ako vam smeta - zapitajte se da li ste licno spremni da pomognete. Ako nista drugo, da u svom mikrokosmosu uradite nesto povodom kijameta. Hint: ciscenje snega ili makar posipanje solju.

Дрскост једног познаника који вечито од нас тражи новац на зајам.

bas mi danas starija komsinica ispricala kako jedna zena opet iz komsiluka redovno trazi novac od nje na zajam...i bogme,do sad joj duguje oko 19 hilj.d.ali kaze ova-kad joj kazem `ne mogu vise da ti pozajmljujem,nemam`...ova sto zajmi se okrene,ode...i usput joj psuje sve redom:eek:

bas mi danas starija komsinica ispricala kako jedna zena opet iz komsiluka redovno trazi novac od nje na zajam...i bogme,do sad joj duguje oko 19 hilj.d.ali kaze ova-kad joj kazem `ne mogu vise da ti pozajmljujem,nemam`...ova sto zajmi se okrene,ode...i usput joj psuje sve redom:eek:

Овај је тражио на зајам али никад ништа није вратио. Сто пута смо му рекли да немамо ни за себе а он данас опет зове.

Дрскост је досегла врхунац када је предложио да дигнемо кредит ради њега.

Poslednja izmena od moderatora:

Back