Sta vas je danas iznerviralo

Гледам неку америчку истиниту причу. Главна личност је девојка, разведена, са 17 година, чији се авантуристички дух огледа у томе што планира да стопом оде до Велике Британије!
Није ме то изнервирало, него то што ће за само пар година код нас бити сијасет таквих... :(

Особа која је на подфоруму о животињама написала ОВО о љубитељима мачака:

nebrojeno puta mi se u zivotu dogodilo da su ti ljubitelji macaka osobe kojih se treba "cuvati"-zasto, pa recimo da su lukave , podle, proracunate, oportunisti, materijalisti...Uvek ali uvek je tako, ko ih voli svaka mu cast-takav se treba roditi i tako vek vekovati

A povod urlanju je bilo nesto konkretno ili je to tako, uobicajeno?

Urlaju zato što je to njihov maternji jezik. Bitno je da svaka klinka danas ima nokte od pola metra, od kojih mi se najiskrenije povraća, a što se tiče dreke, i to i njihov kurvanjski izgled je posledica debilizacije omladine, svugde u svetu, pa tako i ovde.

P.S. Ja sam najsrećniji kad urlaju, jer ako pričaju, onda su to teme od kojih mi se mozak povuče u petu...

A i ti klinci su deca m oje generacije i malo starije znači da ni mi nismo bili baš dobro baždareni...Extremno nasilje je p očelo početkom rat(ov)a...Bilo je ubi ili ćeš biti ubijen, gazi ili ćeš biti zgažen...Tako su naučili i decu

Obdaniste... svaka dva dana imaju neke nove zahtjeve sta da donesemo...

Прекјуче 850 динара за пакетић, јуче 350 динара за сличице и календар, за петак балон, бела ролка и клот беле чарапице за приредбу, украси за собу у којој бораве (свако по нешто)...

Има тога, има...

kod nas (u vojvodini) sve to proslo. deca vec na raspustu... ali bar 2 hiljadarke su otisle prosle nedelje u vrtic :aha:
sto rece jedan tata - k'o u prodavnicu da ulazim kad dodjem u vrtic; svako jutro se 'vatam za novcanik :lol:

Vrtic-raspust....??? kod nas toga nema vrtic ne radi 1. i 2. januara i 9. drzavni praznik sve druge dane radi.... sta rade roditelji koji ne mogu da spoje 7-15 dana da ne idu na posao

Vrtic-raspust....??? kod nas toga nema vrtic ne radi 1. i 2. januara i 9. drzavni praznik sve druge dane radi.... sta rade roditelji koji ne mogu da spoje 7-15 dana da ne idu na posao

ima dezurstvo i u vrticu za one koji moraju ili zele da idu u vrtic... isto je i za letnji i zimski raspust... deca gledaju tv, igraju se i svi su u jednoj, eventualno dve grupe, jer vecina koristi raspust.

ps
sta je 9.?

ima dezurstvo i u vrticu za one koji moraju ili zele da idu u vrtic... isto je i za letnji i zimski raspust... deca gledaju tv, igraju se i svi su u jednoj, eventualno dve grupe, jer vecina koristi raspust.

ps
sta je 9.?

09.01. je dan Republike Srpske, znas kod nas imamo dan RS i dan Federacije BIH ( mislim da je on negdje u novembru) tada mi iz RS radimo a za federaciju je drzavni praznih a 09.01. mi ne radimo a federacija radi, ukratko haos ali mi valda navikli da tako zivimo :)

Ма стока, ја бих потпуно забранила сечење младих четинара.

------------------------------------------------------------------------------------------

Шта је мене изнервирало?

Невиђена дрскост младе женске особе којој сам се случајно обратила чекајући аутобус.

Ја нисам могла да поверујем да такво зло постоји. Још сам бесна.

Poslednja izmena od moderatora:

Back