Sta vas je danas iznerviralo

Alkos koji nema zavrsenu ni osnovnu skolu a koji je clan upravnog odbora doma zdravlja.
I koji svaki put kad dodje da mu nesto treba, izmedju ostalog, odavezno ubaci: ''A je l' vi znate da sam ja u upravnom odboru doma zdravlja''.
Znamo, rekao si nam vec tri puta za dva dana.
Jos kaze danas sestri: ''Ajde zavrsite mi to, pohvalicu vas pred upravnim odborom''.
Kreten

Glupi propis po kom da bih izvadila novu LK moram da imam izvod iz matične knjige rođenih, venčanih i knjige državljanja, iako u staroj LK piše i ko sam, i šta sam, i kako se zovem i prezivam. :evil:

Ja jos imam onu braon l.k.
Vazi valjda do 2016.
I molim Boga da se do tada nesto promeni u tim petljancijama oko papira, jer mi je to nesto najgore. Mrzim papirologiju i te gluposti.

Mene je iznervirala moja podstanarka, ali nije ona kriva što je mlada i nezrela, narcisoidna i samoljubiva, tako mislim. Kriva je moja mama koja joj je sve dozvolila pa se ponaša kao gazda u kući i misli da je nama čast što nas je udostojila svojim prisustvom, a ne nužda.

prosle godine, ovih dana sam se prilicno nervirala jer nikako nisam mogla da objasnim detetu zasto su kosti svetog save spaljene. tacnije, nervirala sam se zasto su vaspitacice dale deci takvu informaciju.
danas - ista meta isto odstojanje:
"mama, da li znas da su turci spalili kosti svetog save?"
"znam"- rekoh uz veliki trud da ne pokazem nikakvu emociju,
a ona suznih ociju - "mozes li da mi kazes zasto su to uradili?"
-"mogu, ako mi prvo kazes sta jos znas o svetom savi"-
-"pa, znam da je bio princ i da je lecio ljude. bio je lekar..."
...
sta li me ceka kad podje u skolu?

Đilasovi bus plus razbojnici...! Uzeli mi kartu sa tri vožnje i još pretil i da će mi napisati kaznu zato što je nisam poništio prilikom ulaska u vozilo (zaboravio), jedva sam se suzdržao da ne tresnom matorog zvekana posred tintare...Koji banditizam živim za dan da ih skroz ukinu...z:((

Back