opet o komercijalnoj banci sad na terazijama:
ja sam svoju dev.stednu knjizicu otvorila u gradu gde sam ranije imala boravak.sada sam sa LK u bg,i kad sam otisla da podignem novac koji mi je bio hitan,kaze ne mozete,morate u vasu maticnu banku......
ja:`pa vi ste moja banka`
oni:`ne,morate ici u grad gde ste je otvorili,da bi pijavili promenu adrese u LK`
ja:`ali zar da putujem tamo i ovamo 10 sati samo da bih pokazala LK..pa imate sve moje podaatke,maticni br,evo je i stara LK,pa to je sve ista komercijalna banka,zar vi ne saradjujete medjusobno,zar nije isti sistem`
oni kazu:`zao mi je,sleeeedeci`

tu se ja preznojim 300 puta od besa i od nemoci.nekako telefonom dobijem tu tzv maticnu banku (isto komercijalnu) u tom drugom gradu gde mi ljubazno kazu da oni u Bg mogu samo njima da posalju fotokopiju moje LK telefaksom i tako prijave promenu....vratim se ponovo u kom.bank na terazije,i onako iznemogla sto od tabanja do kuce,sto od nerviranja,nalaktim se na salter istom onom bati koji me je otkacio,i poslednjim atomom snage kazem ovo sto mi je zena rekla i dodala mu `ja znam da vi to mozete,a da vas mrzi....prijavicu vas ako to ne uradite`
odradio mi je to bukvalno za 3 minuta.znaci moze,nego su dzukele!
a dok sam to cekala,isti slucaj kao moj imao je jedan gospodin,koji kad su ga poslali u maticnu banku (komer.na vozdovcu gde je otvorio racun) zato sto je promenio LK,gospodin je toliko vikao,da su svi stajali mirno.trazio je odmah da mu zatvore racun