Sta vas je danas iznerviralo

Jao kako me danas iznerviralo to sto sam morao da praznim kantu kupusa, kako je to komplikovano bilo iz mog ugla. Ajd miris, nego sto sam glavice i listove koji su se ubudjali morao da vadim rukom. Pa prazni kantu u WC solju, ma svasta evo jos treba sad tu kantu da perem :(

Frizerka!
gdrnda-1-1.gif

Jedva sam ustala jutros. Kiša. Hladna škola. Brrr!

PS
Milesa, srećan rođus, ma čiji bio.

2e hvala unapred
tek je 17-og
i to sinu
q ja od sad razbijam glavu kako organiyovati za tridesetak odraslih i isto toliko dece....

i kako prestati sa proslavama rodjendana....kada budu yvali da cestitaju ne mogu reci hvala i toliko....
no pozvati ih
a gde ih smestiti
sta spremati

joooojjj

2e hvala unapred
tek je 17-og
i to sinu
q ja od sad razbijam glavu kako organiyovati za tridesetak odraslih i isto toliko dece....

i kako prestati sa proslavama rodjendana....kada budu yvali da cestitaju ne mogu reci hvala i toliko....
no pozvati ih
a gde ih smestiti
sta spremati

joooojjj

Ja bih to u onaj vrtic za decje rodjendane (ne znam kako se to zove), a matore podeli u delove, jedan dan na kafu jedni, 2. dan drugi. Msm, ne znam, mozda sam ja naivna po tom pitanju, ali to mi onako najbezbolnije dodje

e ne biva
u pitanju je petnaesti rodjendan...
ustvari, nije to bas ni proslava, vise eto prilika da se skupimo, vidimo i sl
i ja to volim, to su zaista probrani prijatelji, kumovi rodjene sestre, moja i mm, svi naravno sa porodicama

i tako
hvala bogu namnožili smo se pa je onda problem sa smeštajem...a muka mi je više po pet dana da traje

gazda Ivko je čist amater spram mene:dash:

Danas sam saznao da je jedan posao koji je trebalo da bude obavljen za vreme mog odmora zapravo bio moja ideja.
Ko zna koliko sam takvih ideja prosuo da ih uopšte nisam svestan?

I da, kolega koji već treći put za kratko vreme pravi neverovatnu glupost...

Back