Sta vas cini srecnim,zadovoljnim,happy?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh... mnogo mene stvari cini srecnom...
Spavanje... mnogo sna... deset, a nekad cak i jedanaest, sati, idealno... Kad ne moram ujutro da ustanem, nego se probudim onako... sama... a jos kad me probude zraci sunca koji se probijaju kroz roletne... nista lepse :oops:
Cini me srecnom odlazak u Star sa drustvom... Star je jedan fensi kafic blizu moje skole, ali na spratu ima fotelje, dvosede, trosede... i tamo smo preko zime, na praznim casovima... bude mi leeepoooo :oops:
Cini me srecnom jedan drug... pricanje s njim, dopisivanje, otpadanje u skoli, u Staru... kod njega u stanu... kad idemo zajedno kuci... :oops: eh... jos kad ne bi bio samo drug... :cry:
Srecnom me cini jedna Mia... moja drugarica koju sam upoznala letos i koju obooooozavam...
Muzika me uvek cini srecnom...
Gledanje ,,Munja''... oooopusteno 8)
Setanje Glavnjakom... obilazak nekih radnji... nekih, zato sto me obilazak nabudzanih radnji deprimira jer nemam para :? Onda, kupovina nekih sitnica, tipa... knjiga, marama...
Topli nes bez slaga, cokolada sa slagom, kafa, palacinke... :arrow: sve sa drustvom
Gledanje ,,Prijatelja'' me cini jako, jako srecnom jer mnoooogo volim tu seriju...
Cini me srecnom i kad sam sama kod kuce... to obozavam... 8) Jednostavno, sama sa sobom...
I dolazak na Forum me ponekad cini srecnom... :wink:
Ah, da... takodje i pricanje preko ICQ-a s jednom osobom odavde, jer uvek ima poneku lepu rec za mene :wink:

Evo bas malopre sam se trkao sa profesorkom engleskog i znate sta? Vise necu imati 5 iz engleskog jer dok sam ubacio u trecu ona me vec trazila dugim svetlima hahaha!!! Ali to je mozda nesto sto me trenutno usrecuje ali nesto sto uvek traje je: tiha romanticna muzikica, ja i devojka u kolima, duga mracna ulica ubacim u prvu auto ide sam a ja... :wink:

wild_child:
Caj sa mlekom..mmmmmmmljaac
o,daaaaaaaaa... 8) 8) 8) 8)
Electra:
Kad ne moram ujutro da ustanem, nego se probudim onako... sama... a jos kad me probude zraci sunca koji se probijaju kroz roletne... nista lepse :oops:
isto,obozavam taj osecaj...
Electra:
Srecnom me cini jedna Mia...
:shock:
Upravo!Ma kad god sam s njom ja sam najsrecnija!I kad pravimo gluposti :twisted: i kad smisljamo gluposti :twisted: ma obozavam je!
Onda Pedja,drugi best friend...Pa uvek sam srecna kad pricam s Draganom,tj kad mu ispricam sve sto me muci....Kako on ume da utesi to je neverovatno..... :wink:
zatim ostali prijatelji,tu ubrajam i neke s foruma :) :)
kad se zaljubim onda sam srecna...
i ljubljenje me cini - :D - :oops: :oops: mislim...ovaj.... :oops: :oops:
onda kad mi pridje osoba koja mi se svidja i kaze nesto lepo... 8) eeeh...
onda kad dobijem 5 iz hemije :shock: da li ce se to desiti nekada? :?
muzika ne moze da me ucini srecnom...samo tuznom....ako sam tuzna muzika me nece usreciti :roll:
itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back