Sta vas cini srecnim,zadovoljnim,happy?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wild_child:
Ala ste se raspisali.....aj da i ja dam svoj doprinos :D
Volim kad ustanem ujutro i vidim da je napolju belooooooo.Volim prolece jer donosi neki osecaj slobode i ljubavi.Srecnom me cine uglavnom sitnice.Koncert Celtsa me uvek nacini najsrecnijom :D Pokloncici naravno.Caj sa ortakinjama u London Clubu.Ma sve sto je pozitivno me cini happy.Ali kao sto vec rekoh najsrecnija sam kad mi je zivot kompletan.

eh, meni kazesh... :oops: :D

Ernesto_Che:
Tinar:
Ernesto_Che:
Tinar:
Kada pada sneg (obozavam grudvanje!!!), kada vozim snowboard i skije pa ni na shta ne mislim!!!

e ti si moj chovek....i ja isto obozavam da skijam!(o snowboardu da ne pricham....mislim samo o tome kako se blamiram i zasto sam stala na njega kad neumem da ga vozim i otsila pravo na duboku...i kako me svi gledaju i zasto nisam uzela instruktora kad sam mogla :oops: !)
:lol: :lol: :lol: Pa ti si luda!!! Proshle godine su mi kolena bila toliko modra od borda, da nisam mogla chak ni da skijam koliko su me bolela!!! Koliko dugo skijash???

ma skijam odlichno...ali board vozim jako kratko...(proshle godine sam stala na njega...)
I ja isto dobro skijam (13 god), a bord 2 god. Znam da se oponem uz ski lift i spustim, onako sporije!!! :) :oops:

Ми хепи!
Kad sam na kompu i uzivim se :) (Jednom sam bio na kompu i nisam provalio da mi je keva pala i syebala nogu, a mleko je prekipelo tako da je bes iskalila na meni, i tako zavrsi ona, prodje 10-tak minuta ja sidjem sa kompa i pitam je "Sta ima?!" :lol: )
Kad sam sa drustvom na fuzbalu
Kad uzivam u letu i zimi
I ...
devojke 8)
Yeah :!: :D
i jos mnogo toga sto necu navesti(bolje da ne navedem :wink: ) itt.
:arrow:

Tinar:
Ernesto_Che:
Tinar:
Ernesto_Che:
Tinar:
Kada pada sneg (obozavam grudvanje!!!), kada vozim snowboard i skije pa ni na shta ne mislim!!!

e ti si moj chovek....i ja isto obozavam da skijam!(o snowboardu da ne pricham....mislim samo o tome kako se blamiram i zasto sam stala na njega kad neumem da ga vozim i otsila pravo na duboku...i kako me svi gledaju i zasto nisam uzela instruktora kad sam mogla :oops: !)
:lol: :lol: :lol: Pa ti si luda!!! Proshle godine su mi kolena bila toliko modra od borda, da nisam mogla chak ni da skijam koliko su me bolela!!! Koliko dugo skijash???

ma skijam odlichno...ali board vozim jako kratko...(proshle godine sam stala na njega...)
I ja isto dobro skijam (13 god), a bord 2 god. Znam da se oponem uz ski lift i spustim, onako sporije!!! :) :oops:

ja isto skijam tako nesto, malo manje valjda od moje cetvrte, a i ja umem da se bordom popnem na tanjirachu! ha ha!

Master_Chief:
wild_child:
Ala ste se raspisali.....aj da i ja dam svoj doprinos :D
Volim kad ustanem ujutro i vidim da je napolju belooooooo.Volim prolece jer donosi neki osecaj slobode i ljubavi.Srecnom me cine uglavnom sitnice.Koncert Celtsa me uvek nacini najsrecnijom :D Pokloncici naravno.Caj sa ortakinjama u London Clubu.Ma sve sto je pozitivno me cini happy.Ali kao sto vec rekoh najsrecnija sam kad mi je zivot kompletan.
Dopalo mi se to za caj sa ortakinjama... 8)

Caj sa mlekom..mmmmmmmljaac

Srećna sam kada ne pada kiša, kada slušam muziku, jer bez nje ne mogu. :)
Zadovoljna sam kada nemam ništa za domaći iz latinskog i kada nemam puno da učim. :wink:
A happy sam kada na velikom odmoru gledam sa drugaricama slatke maturante, kada izađem sa društvom i kada odem u ledenu dvoranu na klizanje. :D :D

JoannaNS:
Srećna sam kada ne pada kiša, kada slušam muziku, jer bez nje ne mogu. :)
Zadovoljna sam kada nemam ništa za domaći iz latinskog
znam kako je to kad imas domaci iz latinskog..
mene cine happy: glasna muzika, moje drugarice, kad vidim nekoga da svira gitaru, kad saznam da u mom gradicu postoji jos neko ko slusa ono sto i ja slusam, i naravno ljubav :wink:

winnetou:
DJ_MaRe:
au, zaboravio sam... plazma sa mlekom... to me cini vrlo srecnim 8)
naravno, i plazma..
jako bi me usrecilo da zavrsim svoj album sa slicicama, koji jos uvek imam, a ispunjavala sam ga kad sam bila mala.. ali nedostaje mi jos nekoliko slicica da popunim :cry:
Jel to neko pomenuo plazmu!?!?!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Mmmm plazma!!!... :balavim:
Kad je turim u palacinku, pa jos i nutela i mleveni lesnici ili shlag...Jooooooojjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Shinoda:
winnetou:
DJ_MaRe:
naravno, i plazma..
jako bi me usrecilo da zavrsim svoj album sa slicicama, koji jos uvek imam, a ispunjavala sam ga kad sam bila mala.. ali nedostaje mi jos nekoliko slicica da popunim :cry:
Kad je turim u palacinku, pa jos i nutela i mleveni lesnici ili shlag...Jooooooojjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Mmmmmmm, palachinka iz Keopsa sa nutelom i plazmom!!! Moze se izjednachiti sa drogom!!!! :D

Tinar:
Shinoda:
winnetou:
DJ_MaRe:
naravno, i plazma..
Mmmmmmm, palachinka iz Keopsa sa nutelom i plazmom!!! Moze se izjednachiti sa drogom!!!! :D
Ma kak'i crni Keopsi bre, kad ja uzmem kod kuce pa napravim...Nista para ne dam, a imam palacinki koliko oces!!! :D :mljac: :mljac: :mljac: :mljac: :mljac:

Shinoda:
Tinar:
Shinoda:
winnetou:
DJ_MaRe:
naravno, i plazma..
Ma kak'i crni Keopsi bre, kad ja uzmem kod kuce pa napravim...Nista para ne dam, a imam palacinki koliko oces!!! :D :mljac: :mljac: :mljac: :mljac: :mljac:
Ma bre, tamo su najbolje!!! Mogu i kod kuce, ali to nije najbolje. Jednom, dvaput nedeljno- dovoljna doza da se prezivi nedelja!!! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back