Šta vam znači zaključani profil na Krstarici ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni se desilo da mi je član foruma (čak je i moderator) ušao na profil, uzeo sliku sa avatara i vrlo vulgarno docrtao sise na sliku pa objavio u kafani, kad sam to prijavila i rekla da je to ponižavanje, zloupotreba položaja moderatora odgovor administracije je bio: upozorićemo ga a ti vala zaključaj profil!
Nemam pojma je li mi i dalje zaključan. A to prati me, pratim te mi je takođe bez smisla ovdje ikakvog.
Moderatorima je svakiu profil otključan, nezavisno od toga da li si ga zaključala

Da, da, učenici opasna manguparija :kafa:
ja bih mogao knjige da pišem o tome.
dođe mi loš učenik.
- Upao sam noćas u NATO bazu u Albaniji (ja mu ne verujem, ne znam ni da ima tamo baza). pokaže mi.
Drugi (isto loš) dođe,.. upao je u putničku agenciju, može da skida novac sa računa njihovih klijenata,.. iz zezanja skine nekome 20 eura,..
ja to ne prijavljujem MUP-u,.. mada mi je drugar (radio u našoj školi) načelnik tamo za veze (i telekomunikacije), nego lepo im objasnim da to nije lepo,.. da mogu korisniji da budu (oni ne uče gradivo, jer su non-stop na kompovima).
Svi bolji učenici na IT kreću sa hakovanjem,.. to im je najzanimljivije,.. i skoro svi su u Anonimus-ima.

Back