lapsi
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Ne u tom smislu.Zamjena teze.Ni oni te onako zapušteni i bradati ne žele.![]()
Izgleda da me hoće i impotentni!
Koje sam ja sreće?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne u tom smislu.Zamjena teze.Ni oni te onako zapušteni i bradati ne žele.![]()
to se vika: ležerno zapuštenZamjena teze.Ni oni te onako zapušteni i bradati ne žele.![]()
Ne čudi se Plante, znam tu p...u ličku.Ne u tom smislu.
Izgleda da me hoće i impotentni!
Koje sam ja sreće?!![]()
Bolje da ne postavlja,zamrijeće tema.Imaš svojih slika ovde ?
kontam ja bona,.. kontamNe čudi se Plante, znam tu p...u ličku.![]()
Za sada si ok, ali to se nekada okrene u trenu. Takva je forumska kuća.
da pitamo Supericu, da li sam OK ,..Za sada si ok, ali to se nekada okrene u trenu. Takva je forumska kuća.
Jesi li siguran? Bio si i prije, nego što sam te naglupirala do daske.Bolje da ne postavlja,zamrijeće tema.![]()
I da imam, odakle mi?Zbog povećanog interesovanja sam mislio.@Serafim , znam da ima![]()
Nemam pojma, meni ne smeta da gleda koga interesuje.Nisam paranoican nego iz inata i principa to radim.
a koliko vidim veliki deo moderatora ima blokirane profile takodje.
isto,.. ali si ti možda na spratu, ja u prizemlju,.. doduše ima malo vrta ispred.Nemam pojma, meni ne smeta da gleda koga interesuje.
Ja ni zavese na prozorima nemam a kamoli zaključan profil.![]()
Da,ali ko garantuje da si to bas ti glavom i bradom?ne slažem se,.. štaviše mislim suprotno.
Ako ti iza tvog stava ili komentara ne stojiš glavom i bradom,.. onda je to zezanje ili navođenje (prevara).
Treba cuti i neistomisljenike valjda nekad?Pratim svoje istomišljenike. Za sada samo Groma. Dodaću još par njih, za koje mislim da nisu foliranti.
Njih nema potrebe da pratim, sami iskaču.Treba cuti i neistomisljenike valjda nekad?![]()
Mislim,sta znaci da pratis istomisljenike?Pratis samo njih i teme ma kojima su oni ili se uvijek na svim temama slazes sa njima?Njih nema potrebe da pratim, sami iskaču.![]()
Ne doživljavam to tako!Mislim,sta znaci da pratis istomisljenike?Pratis samo njih i teme ma kojima su oni ili se uvijek na svim temama slazes sa njima?
Malo mi je to autisticno.
Pratim neku temu,i citam sve na njoj,necu valjda trcati da gledam ko je sta rekao negdje,a bio je moj istomisljenik na drugoj temi.
Ali to svakako mozes i bez zakljucavanja profila.Ne doživljavam to tako!
Pod tim ,,pratim,, podrazumijevam određene osobe i teme, koje mene zanimaju i sa kojima se slažem. Nije autistično, odakle ti to? Meni je to potvrda da nisam sama koja vidi nekakve tako očite, nepravdne, zaglupljujuče stvari, koje nam u većini kvari ovaj kratki život. Pogotovo mojoj generaciji, koja je ispratila priličan broj svakojakih lopova, manipulanata i luđaka.
Pokušavam se utješiti na način da mora doći do promjena ako nisam usamljena u svojim težnjama i viđenjima.
Pa ne može to dugo da se blefira..Da,ali ko garantuje da si to bas ti glavom i bradom?
A onaj ko je principijelan,on je to i anonimno.
Moj profil nije zaključan i neće ni biti.Ali to svakako mozes i bez zakljucavanja profila.
Pratim teme koje mi se svidjaju i uvazavam misljenje onih koje mislim da treba da uvazavam.
Ne treba mi nikakvo posebno pracenje.
Pa ne verujem da iko piše neke "bitne stavke" tu.Radi se o podešavanju privatnosti - da budem jasniji:
pa, ako je neko voljan da mi objasni, zahvaljujem.
A šta je ?.. ovo ?Pa ne verujem da iko piše neke "bitne stavke" tu.
Jer mislim većina ljudi nije ovde zbog tako nečega
Ovo nije fejs,instagram i sl.