Šta vam znači zaključani profil na Krstarici ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim,sta znaci da pratis istomisljenike?Pratis samo njih i teme ma kojima su oni ili se uvijek na svim temama slazes sa njima?
Malo mi je to autisticno.
Pratim neku temu,i citam sve na njoj,necu valjda trcati da gledam ko je sta rekao negdje,a bio je moj istomisljenik na drugoj temi.
Ne doživljavam to tako!
Pod tim ,,pratim,, podrazumijevam određene osobe i teme, koje mene zanimaju i sa kojima se slažem. Nije autistično, odakle ti to? Meni je to potvrda da nisam sama koja vidi nekakve tako očite, nepravdne, zaglupljujuče stvari, koje nam u većini kvari ovaj kratki život. Pogotovo mojoj generaciji, koja je ispratila priličan broj svakojakih lopova, manipulanata i luđaka.
Pokušavam se utješiti na način da mora doći do promjena ako nisam usamljena u svojim težnjama i viđenjima.

Ne doživljavam to tako!
Pod tim ,,pratim,, podrazumijevam određene osobe i teme, koje mene zanimaju i sa kojima se slažem. Nije autistično, odakle ti to? Meni je to potvrda da nisam sama koja vidi nekakve tako očite, nepravdne, zaglupljujuče stvari, koje nam u većini kvari ovaj kratki život. Pogotovo mojoj generaciji, koja je ispratila priličan broj svakojakih lopova, manipulanata i luđaka.
Pokušavam se utješiti na način da mora doći do promjena ako nisam usamljena u svojim težnjama i viđenjima.
Ali to svakako mozes i bez zakljucavanja profila.🙂
Pratim teme koje mi se svidjaju i uvazavam misljenje onih koje mislim da treba da uvazavam.
Ne treba mi nikakvo posebno pracenje.

Back