Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.807
ima u životu i lepših zanimljivostiprednosti? možda za stokere
inače, navikla sam ja da mi bude teško, tako mi je život zanimljiviji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima u životu i lepših zanimljivostiprednosti? možda za stokere
inače, navikla sam ja da mi bude teško, tako mi je život zanimljiviji
Kako smo od profila došli do horoskopa?pa ti si stidljiva ?
Šta si u horoskopu ? Rak ?
djevice ne poznajem,.. ali Lavice su lavice - baš.bašNe znam. Na granici lav-djevica.
Kako smo od profila došli do horoskopa?![]()
Ih.Iskusno, iskusno![]()
jedna ćerka mi je rak, a jedna lavica,.. na obe sam jako ponosan,.. iako su jako različite,.. zato sam tipovao rakaIskusno, iskusno![]()
Cudni su putevi forumski.Kako smo od profila došli do horoskopa?![]()
uglavnom jesu ,.. kod nezanimljivih,..Da li to znaci da pp i nisu bas privatni i da admini mogu da ih citaju?
E,to mi je novo...sto bi reko Radosav...![]()
Baš divnojedna ćerka mi je rak, a jedna lavica,.. na obe sam jako ponosan,.. iako su jako različite,.. zato sam tipovao raka.. eto, kad već voliš sve da znaš
.
Velis: "Stici ce vas nasa ruka i u dalekoj AmeriKi."Џаба се кријеш.
Рука Јова Бакића ће стићи сваког Ћација.
Ti reče da nisi čltao?uglavnom jesu ,.. kod nezanimljivih,..
![]()
je li to kompliment ili nam budiš radoznalost ?Kad smo vec kod statistike,dugo sam na forumu,ali samo par puta za sve ove godine su se pojavile teme koje su mi zaista popravile raspolozenje i nasmijale me i u kojima su svi diskutanti "potrefili"da budu duhoviti i da tema bude zanimljiva.
ma ja samo brinem za reputaciju drugih korisnika, aj ovi što pošalju kvalitetnu dik pik (kad kažem kvalitetnu, ne mislim na tehnički kvalitet fotografije), nego šta ćemo sa onima koji su, da tako kažem, manje kvalitetni? šta će tab i ivan da misle o njima?Tamo ima nečega, što vas ofira ? Čega bi ste se postideli ?
E, sad smo već na pravom pedefaju![]()
Nije ni jedno,ni drugo,samo konstatacija.je li to kompliment ili nam budiš radoznalost ?
kad bi stavio sliku, ja bih svraćala da gledam, povremenoJa ne znam ni kako se to podešava ni šta neko uopšte ima da vidi na mom profilu. Nema nikakvih slika, snimaka, podataka.... Što bih ga uopšte i zaključavao i što bi iko uopšte gledao moj profil kad na njemu nema ništa. Ili ja nečiji, svejedno.
da im donose klikove i više para od reklama,..ma ja samo brinem za reputaciju drugih korisnika, aj ovi što pošalju kvalitetnu dik pik (kad kažem kvalitetnu, ne mislim na tehnički kvalitet fotografije), nego šta ćemo sa onima koji su, da tako kažem, manje kvalitetni? šta će tab i ivan da misle o njima?
ali mene zanima koje su to teme ?Nije ni jedno,ni drugo,samo konstatacija.
Iz mog ugla...ne znaci da su svima tako djelovale.
Ne sjecam se tacno ni o cemu se radilo u tim temama (vjerovatno nista bitno),samo je tok razgovora tekao da ti suze udare na oci od smijeha.
sve moje životne zanimljivosti prožete su prkosom, nije on sam po sebi zadovoljstvo, nego je dodatak, začinima u životu i lepših zanimljivosti. msm, ne mešam,.. samo prezentujem svoje.
mlada si,.. proći će,..sve moje životne zanimljivosti prožete su prkosom, nije on sam po sebi zadovoljstvo, nego je dodatak, začin
pa nije im dobra računicada im donose klikove i više para od reklama,..
eto to će da misle![]()
e zbog ovakvih stvari volim da boravim na forumu, jer jedino ovde sam mladamlada si,.. proći će,..![]()