Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.532
Ja lično bih voljela da se uvede opcija da možeš nekome poslati pp anonimno, pa da se nagovorim kad me naljuti neko
bez straha od kazne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi se o podešavanju privatnosti - da budem jasniji:
pa, ako je neko voljan da mi objasni, zahvaljujem.
Ti imas neku cudnu sklonost ka uhodjenju ljudi
A iskreno, ko bi odolio?Ti reče da nisi čltao?
a nee, to ne dozvoljavam,.. ni sebi, ni vama (da me sumnjičite).Ti imas neku cudnu sklonost ka uhodjenju ljudi![]()
I mi društvenjaci smo ljudi, ebemu!a nee, to ne dozvoljavam,.. ni sebi, ni vama (da me sumnjičite).
ja volim da znam sve u prste ( u molekul),.. kako sve funkcioniše,..
Inžinjerski um,.. sve mora biti savršeno jasno..
Društvenjaci prihvataju stvari ,.. mi ne,.. ako nije jasno i logično,.. buši,..
Ovde je objasnjeno sve.a nee, to ne dozvoljavam,.. ni sebi, ni vama (da me sumnjičite).
ja volim da znam sve u prste ( u molekul),.. kako sve funkcioniše,..
Inžinjerski um,.. sve mora biti savršeno jasno..
Društvenjaci prihvataju stvari ,.. mi ne,.. ako nije jasno i logično,.. buši,..
Ogoli se, otvori se, otključaj se, June!Zato sto se nismo imenima registrovali i zato sto se vecina razgacila da caprka o drugima i umesto da odgovara na teme licno se nastavlja obracati
Moderatorima je svakiu profil otključan, nezavisno od toga da li si ga zaključalaMeni se desilo da mi je član foruma (čak je i moderator) ušao na profil, uzeo sliku sa avatara i vrlo vulgarno docrtao sise na sliku pa objavio u kafani, kad sam to prijavila i rekla da je to ponižavanje, zloupotreba položaja moderatora odgovor administracije je bio: upozorićemo ga a ti vala zaključaj profil!
Nemam pojma je li mi i dalje zaključan. A to prati me, pratim te mi je takođe bez smisla ovdje ikakvog.
nisam čitaoA iskreno, ko bi odolio?![]()
A, odakle znaš da može da se čita, ako nisi čitao?nisam čitao.. časna reč.
Takvi hodaju po pola sata raspamećeni tražeći naočare za čitanje koje im obično budu na vrh glave, pusti bona.Ovde je objasnjeno sve.
Pa je li to onda zloupotreba položaja bila? JesteModeratorima je svakiu profil otključan, nezavisno od toga da li si ga zaključala
Jeste, naravnoPa je li to onda zloupotreba položaja bila? Jeste![]()
to je jedan od razloga što forumi izumiru.Zato sto se nismo imenima registrovali i zato sto se vecina razgacila da caprka o drugima i umesto da odgovara na teme licno se nastavlja obracati
pa pokazali mi učeniciA, odakle znaš da može da se čita, ako nisi čitao?
To izumiranje foruma dugo traje. Jedan je konstatovao izumiranje foruma prije 10 godina.to je jedan od razloga što forumi izumiru.
Ko ce se sjetiti...ali znam da su u jednoj bili glavni likovi tetka jedne forumasice i Bojan Milanovic.ali mene zanima koje su to teme ?
Da je srece da samo postoje za 1 oblast i da nas nema na netuto je jedan od razloga što forumi izumiru.
Da, da, učenici opasna manguparijapa pokazali mi učenici
(i bivši učenici),.. dok nisam sve naučio imao sam Admina - učenika,.. I bivši učenici su moja deca,.. I svi majstori u ovom gradu.
I? Je li narastao? Ne, veteranima, njima se smanjio, mislim na ,,tu,,?Ko ce se sjetiti...ali znam da su u jednoj bili glavni likovi tetka jedne forumasice i Bojan Milanovic.
Ili ona "Raste mi penis" na lj i s...ali te se sjecaju samo veterani.![]()
ja bih mogao knjige da pišem o tome.Da, da, učenici opasna manguparija![]()