Šta vam znači zaključani profil na Krstarici ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto se svi ne identifikujemo I sve ok :mrgreen:
pa meni to nije smetalo,.. linkovao sam nekoliko YT klipova sa svog YT kanala (gde sam pod punim imenom i prezimenom),.. svi znaju gde sam, kakav mi je vrt, kuća,.. iz kog sam sela,.. gde radim, šta radim,..
i ne vidim da to može da mi napravi ijednu komplikaciju..

ee, sad, kad bih bio u nekoj stranci,.. pa je sutra promenim,.. to već bitno menja stvar :rotf:
onda se kriješ k'o zmija noge,..
Eee, ali koliko verovati tima i takvima ? (svejedno koliko pameti prosipaju ovde)
To je već psihologija.

pa meni to nije smetalo,.. linkovao sam nekoliko YT klipova sa svog YT kanala (gde sam pod punim imenom i prezimenom),.. svi znaju gde sam, kakav mi je vrt, kuća,.. iz kog sam sela,..
i ne vidim da to može da mi napravi ijednu komplikaciju..
ee, sad, kad bih bio u nekoj stranci,.. pa je sutra promenim,.. to već bitno menja stvar :rotf:
onda se kriješ ko zmija noge,..

Eee, ali koliko verovati tima i takvima ? (svejedno koliko pameti prosipaju ovde)
To je već psihologija.
Pretpostavljam da ima ovoga.
Teska glupost. Danas je sve dostupno. Mozete zakljucavati koliko hocete. Ako neko stvarno zeli da vidi to sto zeli da vidi, videce, ukoliko zna kako, razume se...

Je li se ovo zove ulagivanje?:p
Evo, dodala sam i tebe. Valjda nisi Vučićev lutak?!
nisam ničiji,.. msm, slobodan sam kao ptica u šumi,..
Love and Liberte (Ciganski kralj sam ja,.. jes da je kod njih najviša titula knez , ali ima i kraljeva).
mene nisi morala,.. kod mene je sve na izvolte,.. a ne pišem često pametno,.. Samo sada i kad kiša pada :rotf:

Back