Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.099
pa kako sad da obrišem profil sa fejsa,..Nema to veze. Ja znam jednoga trgovca koji može da parira i Elon Musku, em zna, em zloupotrebljava.
Mislim da mi to ovde mogu zameriti,.. Obriši i ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kako sad da obrišem profil sa fejsa,..Nema to veze. Ja znam jednoga trgovca koji može da parira i Elon Musku, em zna, em zloupotrebljava.
Taj nije pohađao našu školuNema to veze. Ja znam jednoga trgovca koji može da parira i Elon Musku, em zna, em zloupotrebljava.
Nisam paranoican nego iz inata i principa to radim.Ima tih paranoičnih likova koji se plaše da im neko ne uđe u profil a samim tim i u špajz
Za to imas fejs.Zasto se svi ne identifikujemo I sve ok![]()
pa meni to nije smetalo,.. linkovao sam nekoliko YT klipova sa svog YT kanala (gde sam pod punim imenom i prezimenom),.. svi znaju gde sam, kakav mi je vrt, kuća,.. iz kog sam sela,.. gde radim, šta radim,..Zasto se svi ne identifikujemo I sve ok![]()
to ti ne znaš.Koga zapravo i briga? Ionako ono informacija što bude na profilu je niđe veze.
Pretpostavljam da ima ovoga.pa meni to nije smetalo,.. linkovao sam nekoliko YT klipova sa svog YT kanala (gde sam pod punim imenom i prezimenom),.. svi znaju gde sam, kakav mi je vrt, kuća,.. iz kog sam sela,..
i ne vidim da to može da mi napravi ijednu komplikaciju..
ee, sad, kad bih bio u nekoj stranci,.. pa je sutra promenim,.. to već bitno menja stvar
onda se kriješ ko zmija noge,..
Eee, ali koliko verovati tima i takvima ? (svejedno koliko pameti prosipaju ovde)
To je već psihologija.
ne slažem se,.. štaviše mislim suprotno.Za to imas fejs.
Ali i to nista ne znaci...kao da ne bi bilo laznih profila.
Ovako je cak iskrenije.
Pratim svoje istomišljenike. Za sada samo Groma. Dodaću još par njih, za koje mislim da nisu foliranti.I sta znace uopste pratioci?
Valjda pratimo sve forumase na forumu i oni nas?
Sta ima koga posebno da pratimo?
Valjda se teme prate.
Konačno si se i ti pronašla.Vršljaju dokoni, zajebanti i palipolitičari. Krsta je izduvni ventil za nezadovoljne.
jeste,.. da.I? Je li narastao? Ne, veteranima, njima se smanjio, mislim na ,,tu,,?
pa vidiš koliko je jedno jednostavno pitanje imalo interesovanja ?Šta može da se uradi po tom pitanju?
Nisam, nisam ja za nigde@Serafim gde nam je superica (ona) ? Ni admina nema ?
Hoćeš ti da pobrišeš ove viškove iz teme (moje uglavnom).
A, ne, nisi ti za ovde ,.. pa zar nisi bila ?
nisam ničiji,.. msm, slobodan sam kao ptica u šumi,..Je li se ovo zove ulagivanje?
Evo, dodala sam i tebe. Valjda nisi Vučićev lutak?!
Taman.nisam ničiji,.. msm, slobodan sam kao ptica u šumi,..
Love and Liberte (Ciganski kralj sam ja,.. jes da je kod njih najviša titula knez , ali ima i kraljeva).
mene nisi morala,.. kod mene je sve na izvolte,.. a ne pišem često pametno,.. Samo sada i kad kiša pada![]()
Što mene ,,hoće,, ovi četnici čudo jedno!Konačno si se i ti pronašla.
Imaš svojih slika ovde ?Što mene ,,hoće,, ovi četnici čudo jedno!![]()
Kakvih slika? Nisam ja maturantkinja. Ja se samo slikam za lk i pasoš.Imaš svojih slika ovde ?
Zbog povećanog interesovanja sam mislio.@Serafim , znam da imaKakvih slika? Nisam ja maturantkinja. Ja se samo slikam za lk i pasoš.![]()
Zamjena teze.Ni oni te onako zapušteni i bradati ne žele.Što mene ,,hoće,, ovi četnici čudo jedno!![]()
Eto onda otkljucan je, sta god to znaciloСтандардно је откључан. Да га закључаш мораш да се потрудиш, а то не може случајно.![]()