Šta vam znači zaključani profil na Krstarici ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
10.099
Mislim da je pitanje za ovaj pe-de-faj (popularno za pdf ili podforum :) ) , ali ne marim i ako nije. Prebacite.

Na svim mrežama, na ovakvima naročito, gde je zabava glavna Suština bitisanjam najzanimljiviji su ljudi - barem meni.
O svim temama koje se ovde pokrenu se mogu naći bolji izvori na Netu, ali upoznavati ljude je kao "večito novi i nepoznati svetovi" (što bi lepo reko Antić).
Daklem, molim za objašnjenje zašto zaključavate svoje naloge (profile) ovde ?

Radi se o podešavanju privatnosti - da budem jasniji:

Screenshot_39.png

pa, ako je neko voljan da mi objasni, zahvaljujem :) .

Mislim da je pitanje za ovaj pe-de-faj (popularno za pdf ili podforum :) ) , ali ne marim i ako nije. Prebacite.

Na svim mrežama, na ovakvima naročito, gde je zabava glavna Suština bitisanjam najzanimljiviji su ljudi - barem meni.
O svim temama koje se ovde pokrenu se mogu naći bolji izvori na Netu, ali upoznavati ljude je kao "večito novi i nepoznati svetovi" (što bi lepo reko Antić).
To da je curenje informacija svedeno na minimum.

Šta ti imaš od toga ?
zašto iznosiš informacije, koje malo cure a više ne cure ?
kakva je priroda tih informacija ?

На Крсти вршљају УДБА КОС ЦИА МИ6 МИ5 КГБ НКВД МОСАД....а Крстом круже јако важне ликуше и ликови па конспирација

је есенција одрживости реализације планова дубоке и плитке државе

На Крсти вршљају УДБА КОС ЦИА МИ6 МИ5 КГБ НКВД МОСАД....а Крстом круже јако важне ликуше и ликови па конспирација

Vršljaju dokoni, zajebanti i palipolitičari. Krsta je izduvni ventil za nezadovoljne.

paa ?
Predlažeš da ih pratimo ? :think:

Ja ne znam ni gdje su ti te silne trice i kucine oko privatnosti. Ako je i zakljucan onda je slucajno i jer su standardne postavke.

Back