Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uhhh mukica

....i meni,pa palacinke + neprevaziđeni domaći pekmez od šljivaЈеде ми се печење

Lili nikad nije bila škrtica; daće ti jednu teglu....i meni,pa palacinke + neprevaziđeni domaći pekmez od šljiva![]()

Ja svaki put jedem sa dzemom od sljiva pa mi malo dosadilo....i meni,pa palacinke + neprevaziđeni domaći pekmez od šljiva![]()
Znam da je LiliLili nikad nije bila škrtica; daće ti jednu teglu![]()

Lepa je kombinacije pekmez od šljiva i krem istovremeno, probajJa svaki put jedem sa dzemom od sljiva pa mi malo dosadilo
Jel jede neko odavde palacinke da su vrucse ili toplije pa sa secer.

A holesterol i trigliceridi?I ja volim palacinke kako god...ma volim sve slatko.![]()

Za sad pod kontrolom,vise je problem sto je kasno...a meni se apetit na ovoj temi otvorio maksimalno.A holesterol i trigliceridi?![]()

Do sad nisam to probala ali hocuLepa je kombinacije pekmez od šljiva i krem istovremeno, probaj
Pa krem, plazma, maline
Može i šećer
Ja volim palačinke kako god![]()
Verujem. Volim kombinacije voća i čokolade. Višnje, maline. Kao baron i švarcvald torte.Do sad nisam to probala ali hocu
Po meni su palacinke najbolje sa dzemom od visanja. I u kombinaciji sa rastopljenom cokoladom to je stvarnk preelepo

Ne citam vise.Verujem. Volim kombinacije voća i čokolade. Višnje, maline. Kao baron i švarcvald torte.![]()

ova pita sa jabukama