Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nikada ne mogu nicega da se setim kad me neko pita sta mi nedostaje,ili imam li neki problem. verovatno mi nije sve super i idealno,ali meni se cini da jeste. a nisam od onih koji lazu sami sebe. cak nasuprot...nikad ne stajem,samo idem napred,uvek moze bolje,vise,lepse....itd
mislim da ce mi u starosti nedostajati mladost,snaga,lepota. a za sad sam ok.

Gde si, dragie ja hrchem![]()

Njegov poljubac...

Sad i uopsteno vasem karakteru sta prija a nemate..da nije milion $..nedostaje mi zajednicka tisina i uzdasi koji otkrivaju raspolozenje![]()

...upaljac u autu jer stari ne radi, tako da kutija cigareta koja stoji unutra ne igra nikakvu ulogu kada mi treba sest crvenih na semaforu da u torbi nadjem upaljac koji je u cigaretama "za poneti" ( zovem ih tako, jer su uvek u pokretu
)... a naravno da se pre toga nisam setila da ga izvadim.
..kako god okrenem, negde mi zafali..
) ) jer me tamo znaju kao finu devojku
...ali to je samo dok se ne odmorim...posle opravdam misljenja ljudi kojima sam fina
i to sasvim malo
...ali dovoljno da mogu da uvrstim na spisak sitnica koje mi fale... 

...ma meni fali samo par sitnica
prvo neki sat vise za spavanje, jer ne zelim da zakidam na postojecim...upaljac u autu jer stari ne radi, tako da kutija cigareta koja stoji unutra ne igra nikakvu ulogu kada mi treba sest crvenih na semaforu da u torbi nadjem upaljac koji je u cigaretama "za poneti" ( zovem ih tako, jer su uvek u pokretu
...
e onda......uvek par minuta da popijem prvu kafu a da ne iskrsne neki problem na poslu (opet je vreme faktor
)
posle, ...dovoljno pameti (mada na to ne mogu nesto ni da uticem ni da promenim) da usput, kada se vracam sa posla kupim sta mi je potrebno, a ne da se vracam posle, jer problem je sto sam se presvukla, i ne zalazi mi se bas do obliznje trgovine u kucnom izdanju (koje pri tome odaje osobu koja postara gadja dvocevkom, uz zlobno cerekanje
...ali to je samo dok se ne odmorim...posle opravdam misljenja ljudi kojima sam fina
...zaboravih jos jednu, jako bitnu stvar...uvek mi fali soli u supii to sasvim malo
... eto to je par sitnica do poslepodne...mrzi me da nabrojim jos par njih do ponoci...nema mnogo, al nisu ni bitne...jer mi posle ponoci ne fali nista...![]()
...ma meni fali samo par sitnica
prvo neki sat vise za spavanje, jer ne zelim da zakidam na postojecim...upaljac u autu jer stari ne radi, tako da kutija cigareta koja stoji unutra ne igra nikakvu ulogu kada mi treba sest crvenih na semaforu da u torbi nadjem upaljac koji je u cigaretama "za poneti" ( zovem ih tako, jer su uvek u pokretu
...
e onda......uvek par minuta da popijem prvu kafu a da ne iskrsne neki problem na poslu (opet je vreme faktor
)
posle, ...dovoljno pameti (mada na to ne mogu nesto ni da uticem ni da promenim) da usput, kada se vracam sa posla kupim sta mi je potrebno, a ne da se vracam posle, jer problem je sto sam se presvukla, i ne zalazi mi se bas do obliznje trgovine u kucnom izdanju (koje pri tome odaje osobu koja postara gadja dvocevkom, uz zlobno cerekanje
...zaboravih jos jednu, jako bitnu stvar...uvek mi fali soli u supii to sasvim malo
... eto to je par sitnica do poslepodne...mrzi me da nabrojim jos par njih do ponoci...nema mnogo, al nisu ni bitne...jer mi posle ponoci ne fali nista...![]()