Sta vam nedostaje?

opasna rabota....hrabra si ti devojka.....skidam kapu.....

Sto opasna? Sto hrabra? Nista lepse na ovom svetu nema nego kad te neki decko zatvori u "kucicu" svog tela, ja se onako sklupcam tako da mi brada dodiruje kolena, a on noge i ruke oko mene, glavu na moju, obrli me ceeelim teeelom i kaze mi: "Eto mala moja, sad si sigurna, ja cu da te cuvam i stitim od svakog zla." :heart:

Sto opasna? Sto hrabra? Nista lepse na ovom svetu nema nego kad te neki decko zatvori u "kucicu" svog tela, ja se onako sklupcam tako da mi brada dodiruje kolena, a on noge i ruke oko mene, glavu na moju, obrli me ceeelim teeelom i kaze mi: "Eto mala moja, sad si sigurna, ja cu da te cuvam i stitim od svakog zla." :heart:

zato što ne dozvoljavaju svi ljudi sebi da se osete ranjivima, a to je baš momenat najveće ranjivosti :heart:

Normalna žena, s kojom se jednostavno funkcioniše. Da ne moram s njom da igram igrice i da se smaram glupostima, već da uživamo u zajedničkom momentima. Ćutanje u mraku, zagrljaj uz piljenje u oblake, dodir rukom koji govori sve i sl...

zato što ništa nije večno
pa ni to
uvek treba da postoji maaaaaaaaaaaaala doza rezerve

ja nikada ne mogu nicega da se setim kad me neko pita sta mi nedostaje,ili imam li neki problem. verovatno mi nije sve super i idealno,ali meni se cini da jeste. a nisam od onih koji lazu sami sebe. cak nasuprot...nikad ne stajem,samo idem napred,uvek moze bolje,vise,lepse....itd

mislim da ce mi u starosti nedostajati mladost,snaga,lepota. a za sad sam ok.

Back