cuca muca
Aktivan član
- Poruka
- 1.265
nedostaje mi monotonija, kolotecina...ona prijatna....zivot bez trzavica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad i uopsteno vasem karakteru sta prija a nemate..da nije milion $..nedostaje mi zajednicka tisina i uzdasi koji otkrivaju raspolozenje![]()

mleko! kako da pravim puding bez mleka? smrc
nedostaje mi monotonija, kolotecina...ona prijatna....zivot bez trzavica
Pa napravi u vocnom kompotu, baciš na keks, voće puding, premažeš vodenim šlagom, zalieš čokoladom i ne treba ti mleko![]()

i opet kurassDa me neko grli, mazi, ne da nikom, da osecam da pripadam, da osecam ljubav... I tako to, znate... Uh...
opasna rabota....hrabra si ti devojka.....skidam kapu.....

Sto opasna? Sto hrabra? Nista lepse na ovom svetu nema nego kad te neki decko zatvori u "kucicu" svog tela, ja se onako sklupcam tako da mi brada dodiruje kolena, a on noge i ruke oko mene, glavu na moju, obrli me ceeelim teeelom i kaze mi: "Eto mala moja, sad si sigurna, ja cu da te cuvam i stitim od svakog zla."![]()

zato što ne dozvoljavaju svi ljudi sebi da se osete ranjivima, a to je baš momenat najveće ranjivosti![]()

Sto opasna? Sto hrabra? Nista lepse na ovom svetu nema nego kad te neki decko zatvori u "kucicu" svog tela, ja se onako sklupcam tako da mi brada dodiruje kolena, a on noge i ruke oko mene, glavu na moju, obrli me ceeelim teeelom i kaze mi: "Eto mala moja, sad si sigurna, ja cu da te cuvam i stitim od svakog zla."![]()
Normalna žena, s kojom se jednostavno funkcioniše. Da ne moram s njom da igram igrice i da se smaram glupostima, već da uživamo u zajedničkom momentima. Ćutanje u mraku, zagrljaj uz piljenje u oblake, dodir rukom koji govori sve i sl...

Sad i uopsteno vasem karakteru sta prija a nemate..da nije milion $..nedostaje mi zajednicka tisina i uzdasi koji otkrivaju raspolozenje![]()

Normalna žena, s kojom se jednostavno funkcioniše. Da ne moram s njom da igram igrice i da se smaram glupostima, već da uživamo u zajedničkom momentima. Ćutanje u mraku, zagrljaj uz piljenje u oblake, dodir rukom koji govori sve i sl...
često mi nedostaju samoća, tišina i dosada