gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Sad i uopsteno vasem karakteru sta prija a nemate..da nije milion $..nedostaje mi zajednicka tisina i uzdasi koji otkrivaju raspolozenje![]()
june...tebi u oktobru bilo tako lose?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad i uopsteno vasem karakteru sta prija a nemate..da nije milion $..nedostaje mi zajednicka tisina i uzdasi koji otkrivaju raspolozenje![]()
june...tebi u oktobru bilo tako lose?

Kako lose?pa to je valjda dobro sto mi to uvek treba![]()

Aa too..pa zavisi de se srecemo na kom pdfu..aj dodji na romantiku da se mazimo![]()
hahahaha
da se mazimo...e da sam juce prestala da dolazim na krstu ne bih znala da znas tu rec hahahahaha

Ja bre ne znam odakle vam taki utisak o meni ja sam bre jedna romanticna dusica![]()

...to niko ne zna, sem mene, i niko ne moze da mi pruzi, sem njega...

E ja se tako osecam ceo ******* life girli...![]()
Normalne teme na LJiS-u.![]()
A vertikalne ? a ? haha ;p
Mda..
Preferiram kad su okačene o luster...naopačke...
E ja se tako osecam ceo ******* life girli...![]()

I ja preferiram te wired pose lol ...a sto na luster maco ..mozes ih okaciti na moja ramena lol ..ahaha wink-wink![]()

I ja preferiram te wired pose lol ...a sto na luster maco ..mozes ih okaciti na moja ramena lol ..ahaha wink-wink![]()