Koliki vam je...

Meni minimalni, ali se barem trudim da očuvam dostojanstvo

No, što se muškaraca toče, mora se računati sa tim da ih ego vodi kako u recke, tako u dominaciju, a nekad i igru moći, svašta nešto

Mislim da je ovde mislio na losu stranu ega kroz sujetu. Tipa da je bicuje i ona se okrene i kaze mu: p kratak ti taj bich a on se naduri i zaplace. A ona to opurno radi, zna mu caku.

Da, da, izgleda da nekad u tim bičevanjima je dominantna bičevana strana 😁😂..
Što me podseti na to kad ja počnem da smišljam i govorim šta sve može da mi radi 😂

Ipak, to je obostrano građenje muške dominacije i ega, i sa tim se mora biti pažljiv 😊

Nikako!
Sve mora on, u tome je stvar
Samo malo ideja može da bude zanimljivo
Pa sad..ako si onaj tip "lolite" da je nevina u toj relaciji. Ima zena koje odlepe kada verbalizuju u tom prostoru gde je poverenje i kapiranje uspostavljeno. Poput toga da vizualizujes recimo kosmar i pomogne da se oslobodi straha. Ili napise neku fantaziju i td. Projekcija pomaze coveku da istrazuje taj prostor jos vise u bezbednim okololnostima i onda bude zesce uzbudljivo.

Ego i sujeta u vezi? Da li uspevate da kontrolišete ove dve stvari? Da li postoje ljudi koji vam bude ego i sujetu više nego drugi? Kako se boriti sa ovim sveprisutnim problemom :D
Sta podrazumjevas pod sujetu mislim da te dvije stvari ne idu zajedno.Ego je dobra stvar ako nije prevelik i imaju ga sigurni muskarci a sujeta je osobina nesigurnih muskaraca ili zena.

Sta podrazumjevas pod sujetu mislim da te dvije stvari ne idu zajedno.Ego je dobra stvar ako nije prevelik i imaju ga sigurni muskarci a sujeta je osobina nesigurnih muskaraca ili zena.

Pa mislim psihološki gledano, nisi jak ako ti ego nije jak, jer je ličnost = ego, mislim ego je ja ;)... zezam se malo

Svakako je poželjno i to baš da neko ima vrlo jak ego u tom smislu, da zna šta želi, da se ne obazire mnogo na mišljenja okoline, takođe je bitno da nema potrebu stalno neko da mu pumpa ego, jer je to već mala slabost... Muškarci koji stalno žele da im žene pumpaju ego su često prinuđeni da menjaju parterke da bi dobili nove satisfakcije u obliku divljenja, jer izgustiraju divlenje od jedne.

Ali sujeta jeste bezveze. A tera mnoge u grešku. Ljubav je bitnija od sujete.

Back