ja cu na rudarsko-geoloski... najverovatnije zastitu zivotne sredine i zastitu na radu... ima li jos buducih kolega ovde negde?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja još ništa ne upisujem, ali sam 99% sigurna da ću za tri godine upisati prava..![]()
Streberko
Ja moram reci da su mi prava bas ljigava kao fakultet . Po sadrzini . Mislim zanimljivo je gledati one serijice o tome, i ono kod njih na sudovima , ali dok se dotle dogura ..... Sta znam , mnogo bumbacenja i mnogo nepotrebnih stvari ....
Lepo hun mozda se vidimo u Bg-u![]()
pa istina.. treba dogurati, ali neka mi to bude kao motiv...
tako je rekao i profesor građanskog.. kaže da se prava ne studiraju nego da se uče... Ali mene
to prosto privlači.. Volim da isterujem pravdu...
Možda, možda...![]()
Pravdu kazesJa znam jedno nepravdu bas sada
![]()
![]()
Упао сам на математичком факултету, на пријемном сам освојио максималан број поена![]()
E drago mi je sto si upaoУпао сам на математичком факултету, на пријемном сам освојио максималан број поена![]()
Lep izbor, zanimljivo .Ja cu tek za dve godine.. najverovatnije molekularnu biologiju..![]()
Bravo, ti si naš idol.
p.s. svaka čast, bez zezanja![]()
Moja drugarica je upisala novinarstvo na Singidunumu, jos u aprilu, kad je bio neki prvi prijemni. Sta znam, ne mogu ti utiske preneti posto utisaka jos nema ali mislim da je ona zadovoljna izborom.
Упао сам на математичком факултету, на пријемном сам освојио максималан број поена![]()
Bravo, ti si naš idol.
p.s. svaka čast, bez zezanja![]()
E drago mi je sto si upao
Dodji nam na prirdne nauke da caskamo malo .
Lep izbor, zanimljivo .
Evo ja po stoti put kad niko nece da prica ja cu fizicku hemiju
Ne on je moj idol![]()