Sta upisujete???

Univerzitet Metropolitan

http://www.metropolitan.edu.rs/sr/pocetna/index.dot

Moj izbor je Fakultet za menadžment. Ovaj fakultet ima sledeća usmerenja: Marketing menadžment, Menadžment IT sistema, Operacioni menadžment i Menadžment u sportu.
Ako nekoga interesuje dizajn ili IT postoji i Fakultet informacionih tehnologija kao i Fakultet digitalnih umetnosti :)

Ej ako mene ti privatni nisu ni za ... Glupost ziva . Ako neko zeli da stvarno bude strucnjak u onome sto voli privatni fakultet je samo utupljivanje za pare :lol:

Ej ako mene ti privatni nisu ni za ... Glupost ziva . Ako neko zeli da stvarno bude strucnjak u onome sto voli privatni fakultet je samo utupljivanje za pare :lol:

Prvo treba pogledati programe. Slazem se da su privatni "menadzeri", jezici,IT glupost ali npr. ako ja znam da ni za 10 godina pokusavanja necu upasti na klasicno slikarstvo, a samo me to interesuje, mislim da jedino preostaje privatan fax. Platis 10-ak hiljada evra, naucis isto, imas istu diplomu :D

Ljudi.... zanima me vase misljenje.
Juce sam se prijavio za prijemni ispit na dve meste. Na poljoprivrednom fakultetu u Zemunu , smer konzervisanje i vrenje.... i prijavio sam se na "visoko-strukovnoj skoli za informacione i telekomunikacione tehnologije" (visoka ict) smer "intenet tehnologije" ..... http://www.ict.edu.rs/
Po vasem misljenju, koja od ove dve opcije je perspektivnija... Vise me privlaci visoka ict ali me kopka gde i sta mogu da radim sa tom skolom :D ...
Prvo sam hteo da upisem FON ali zbog nenormalno teskog prijemnog sam odustao...

Poslednja izmena:
Odlucila sam da upisem studije "Unutrasnjeg dizajna" na Komunikoloskom fakultetu u Banja Luci!!! To mi je drugi po redu fakultet ali mi je zelja oduvijek bila unutrasnji dizajn tako da sam ove godine odlucila da to i ucinim. :heart: :zper:
Skolarina je 450eura, a kao student dobijate pristupnu sifru na sajtu fakulteta gdje su vam dostupne knjige, sav potreban materijal za spremanje ispita! Kako radim ovo mi se pokazalo kao idealna kombinacija jer je kompletan sistem ucenja i pohadjanja nastave podignut na visi nivo!!!

Back