Sta upisujete???

Sad sam druga godina fakuklteta,masinac, i najiskrenije i najpametnije sto mogu da ti kazem je da ne brzas sa odlukom koji fakultet da upises!!!!!!!!
Bilo da je razlog roditelji,svidja ti se ovo, ne svidja ono, DOBRO razmisli,jer sam toliko ljudi znam koje su se grdno prevalili i procerdali BAR godinu dana zivota!
Posle ti je i da upises teze,blejis godinu dana pa opet da spremas prijemni...ljudi se retko trzaju iz toga...
A najgore ti je da prostudiras 3 godine i puknes,ispises se i opet ispocetka!!!
To je najbitnije,zakljucaj se u sobu preispitaj sebe,budi objektivan misli na sve!
I ja sam hteo da budem taksista i planinar kad sam bio mali ali to i stvarni svet nije isto...
Zato molim te pazi previse sam ljudi video kako se predomislja i sada bleje i piju pivo ispred maksija...

Boze zdravlja,sledece godine bi trebalo da upisem fax................Za sada se troumim :confused::dash::huh:....Ipak,najverovatnije cu probati da upisem medicinu....A,dolaze u obzir i prehrambena tehnologija i visa medicinska(mada male su sanse da se na kraju za nju odlucim)..................

Razmisljam da u septembru pokusam na Istoriji umetnosti na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Cujem da imaju jos mesta na budzetu, a ni skolarine nisu tako visoke kao na drugim fakultetima. Imate li neke informacije?

Boze zdravlja,sledece godine bi trebalo da upisem fax................Za sada se troumim :confused::dash::huh:....Ipak,najverovatnije cu probati da upisem medicinu....A,dolaze u obzir i prehrambena tehnologija i visa medicinska(mada male su sanse da se na kraju za nju odlucim)..................

aco podrzavam te. i ja od sledece godine. :) ali vishe se ne voumim. sve se lepo iskristalisalo....a i uvek je bilo tu podsvesno. :D

Jos uvek razmatram sve mogucnosti, imam jos 2 godine, ali ne zelim da pogresim u toj odluci. Za sada znam da zelim da radim u prosveti, posto obozavam rad sa decom, ispunjava me, takodje posao uglavnom nije tezak, a i kada radite nesto sto volite nista nije tesko. E sada, da li ce to biti uciteljski ili filoloski fakultet (srpski jezik), to jos ne znam. Razmisljala sam i o sociologiji..

Upisao sam medicinu u Beogradu. Nemam pojma sta cu kad zavrsim, valjda ce se nesto promeniti u ovoj zemlji do tad :)
Ma de ce se promeni....
Moze samo nagore kod nas:lol:
ja sam upisala privatni fakultet za bezbednost u Nisu,tacnije menadzment u poslovno-civilnoj bezbednosti

arhitektura nis.... budzet
Komskike:per:
Jos uvek razmatram sve mogucnosti, imam jos 2 godine, ali ne zelim da pogresim u toj odluci. Za sada znam da zelim da radim u prosveti, posto obozavam rad sa decom, ispunjava me, takodje posao uglavnom nije tezak, a i kada radite nesto sto volite nista nije tesko. E sada, da li ce to biti uciteljski ili filoloski fakultet (srpski jezik), to jos ne znam. Razmisljala sam i o sociologiji..
Ajoj i ti si u dilemi upisati nesto sto volis ili nesto zato sto mozes raditi sa time..
Ajoj ja ne znam kako cu za ove dve godine da se odlucim:roll:

ja upisujem sledece godine i dvoumim se između medicine i filološkog (francuski) :?::?:

Verujem da vise volis francuski:per:

Pa gle meni se jako svidja francuski ali budi realna i kazi sta mozes time, te fakultet takvih jezika tog tipa tu bih isao samo zbog sebe ako ja zelim da znam francuski onako svojski dobro, nije to za posao, jer tu mozes da radis jedino kao neki prevodilac u skoli kao profesor jednostavno ogranciena si, nemas mogucnosti napredovanja i tako to...

Tako da mislim da bi bilo bolje medicinu ali samo ako si spremna da das celu sebe :D

Verujem da vise volis francuski:per:

Pa gle meni se jako svidja francuski ali budi realna i kazi sta mozes time, te fakultet takvih jezika tog tipa tu bih isao samo zbog sebe ako ja zelim da znam francuski onako svojski dobro, nije to za posao, jer tu mozes da radis jedino kao neki prevodilac u skoli kao profesor jednostavno ogranciena si, nemas mogucnosti napredovanja i tako to...

Tako da mislim da bi bilo bolje medicinu ali samo ako si spremna da das celu sebe :D

Da ti ja kazem za prevodica imas posla vise nego za lekara :rtfm:

Back