jakaimatora
Početnik
- Poruka
- 15
Gde su buduci ekononmisti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz za generaciju...
Filoloski, mada se jos razmisljam izmedju holandskog i skandinavskih.
Da nema slucajno neko zainteresovan za kriminalistiku na Policijskoj akademiji?
Divno!
Ne znam kako je na nederlandistici, ali ja sam prva godina na skandinavistici, preporučujem, ljudi su divni, sjajni, predusretljivi, ma savršeni. Ja sam oduševljena.
Ako te bilo šta zanima - pucaj.
:shock:Hvala, ionako sam u panici da li cu i kako se tamo snaci, pogotovo sto moji nisu za (sta cu sa tim u zivotu i slicno...).
S obzirom da su germanski (imaju padeze...) svi kazu da su teski za ucenje, pogotovo za ljude sa nasih prostora... Ima li istine u tome?
Dank![]()
@Electra: Tek sam sad videla post.. Htela sam zurnalistiku aka. odnose sa javnoscu na fpn... Tj, to sam htela posle odustanka od biohemije. Al' ramisljala sam, cudno, ali jesam i SHVATILA da treba praviti kompromise u zivotu. I eto odlucih da upisem 05 na filoloskom, ne zbog kompromisa, vec zbog ljubavi, tj. nisam zaljubljena ni u koga sa filoloskog, vec u knjizevnost, ali ne preterano. Ono, vise volem da jedem. lol..
Ju, bre ljudi sta je ovo.. Vas milion 'oce na knjizevnost... Ne moze. Sve je moje, moje. I nemojte svi na 05. Mrzi me da spremam prijemni, a ako zbog tolikog broja studenata podignu granicu za budzet, ma pobicu vas sve.. Shala, kolege.. Ali hajde malo razmislite.. ima i drugih lepih smerova, ne rusite snove postenim lenjivcima.. Evo govori lepo covek, upisujte 01.
![]()
Mislila sam da mi alternativa bude 05 ili 06, posto je na engleskom velika konkurencija, a sad ispada da vlada pomama i za ovim smerovima!
Da li se vi, ljudi, vec spremate za prijemni? Ja sam pocela s pripremama, a skoro niko u mojoj okolini jos nije. Dakle, neka bar neko kaze da je krenuo da uci, da se vise ne osecam kao izrod![]()