Sta upisujete???

Ja sam vec od novembra pocela sa pripremama, doduse samo srpski, engleski ni pogledala nisam. Sto se filoloskog tice, znam najvise ljudi koji hoce srpski i knjizevnost (nisam sigurna za grupe)...
Ovo sam vec negde pitala, al aj' - jel neko ko upise skandinavske uci sva 3 jezika ili samo jedan? Electra?
:)

Ne dozvoli da te pritiskaju da odlucis. Sedi, razmisli sta volis, sta te interesuje. Pocni da se raspitujes o fakultetima. Najgore je kad je osoba pod pritiskom, jer veoma brzo pocinje da gubi volju za stvarima u vezi kojih je primoravaju. Give 'em all enough rope and decide alone. It's your future, not their ;)

@Kordelija- nisi sama, znas da se i ja spremam :D. Sve u svemu, nadam se da ces upasti na engleski, posto si bas vredno radila ove godine (nz za prosle :))

Ja sam vec od novembra pocela sa pripremama, doduse samo srpski, engleski ni pogledala nisam. Sto se filoloskog tice, znam najvise ljudi koji hoce srpski i knjizevnost (nisam sigurna za grupe)...
Ovo sam vec negde pitala, al aj' - jel neko ko upise skandinavske uci sva 3 jezika ili samo jedan? Electra?
:)
Biraš jedan glavni a na drugoj i trećoj učiš i druga dva... Cilj - glavni znati aktivno i pasivno a druga dva pasivno.

Interesuje naravno, samo se ne snalazim bas na njihovom forumu. Interesuje me gde mozemo naci informator od prosle godine?

Баш на време одговарам, нема шта:) после месец дана. Има информатор, изашао је и наравно кошта. Мене ако питате није се ништа радикално променили од прошле године (иако га нисам гледао) па ако Вам је јефтиније узмите стари. На пријемном имате веселих питања као нпр. ВОЂЕ СВЕТЕ ЧЕТЕ БИЛИ СУ___________? Тражени одговор ЕПАМИНОНДА И ПЕЛОПИДА:shock::twisted:, Песник Пиндар је био из.....? И Никола Тесла је рођен у Госпићу, Смиљану, Чикагу или Загребу (нисам сигуран да ли је баш био Чикаго:) )
Ако неко има питања ја ћу одговарати на ПВТ.

Da li neko planira upisati kriminalistiku u NS-u?Ako ima neko sa iskustvom na tom fakultetu volela bih da mi kaze kakvo je tamo,da li je to samo "suvoparno" ucenje kao sto kazu,da li je tesko uspati na budzet (s'obzirom da sam ja u gimnz bila jak vrlodobras/odlikas)...?Bilo kakve informacije:)Pomozite:) Frka me hvata...

Pobogu, ste cule vas dve za google.com ili nesto sl. :D
Sigurno nije suvoparno kao prava ili ekonomski... Ima mnogo zanimljivih predmeta i ako nekog to interesuje sigurno ce mu se svideti. Kriminalaca je sve vise tako da ce to biti jedan od isplativijih poslova u buducnosti :D

Back