Sta upisujete???

Bellatrix moram primetiti da si veoma skromna osoba:mrgreen: Ja ti zelim svu srecu i da uspes jer je Sudjic, blago receno, genije. Raditi sa njim je i vise nego fantasticna prilika za uspeh, narocito kada zelis biti dirigent.

Jovana, ako planiras da upises arhitekturu, ja ti toplo preporucujem da krenes na pripreme. Vec ti je krajnje vreme jer fakultet uopste nije naivan. Zavrsavam arhitektonsku i mogu ti reci da ce ti trebati puno truda i zivaca za tu struku. Pozuri sa pripremama, bice ti kasno.

Da nema slucajno neko zainteresovan za kriminalistiku na Policijskoj akademiji?

Ja sam htela akademiju, ali sam odustala kad sam saznala kako i ko upisuje...I shvatila sam da je bolje upisati vojnu akademiju, test fizicke spremnosti uopste nije tezak, cak sta vise, meni, je laksi nego na policijskoj... SRECNO VAM SVIMA

Gde su buduci ekononmisti?

Iskreno da vam kazem, ja idem u eknomsku, mojim drugaricama, koje hoce da upisu ekonomski, je prava frka kad znaju da vise od pola gimnazijalaca samo iz naseg grada hoce da upise ekonomski. Verujem da ce biti guzva kao i svake godine i da ce trebati dobri bodovi za budzet. u svakom slucaju SRECNO SVIMA!!

Divno! :heart:

Ne znam kako je na nederlandistici, ali ja sam prva godina na skandinavistici, preporučujem, ljudi su divni, sjajni, predusretljivi, ma savršeni. Ja sam oduševljena.
Ako te bilo šta zanima - pucaj.

Hvala, ionako sam u panici da li cu i kako se tamo snaci, pogotovo sto moji nisu za (sta cu sa tim u zivotu i slicno...).
S obzirom da su germanski (imaju padeze...) svi kazu da su teski za ucenje, pogotovo za ljude sa nasih prostora... Ima li istine u tome?
Dank :)

Hvala, ionako sam u panici da li cu i kako se tamo snaci, pogotovo sto moji nisu za (sta cu sa tim u zivotu i slicno...).
S obzirom da su germanski (imaju padeze...) svi kazu da su teski za ucenje, pogotovo za ljude sa nasih prostora... Ima li istine u tome?
Dank :)
:shock:
Kakvi crni padeži, nemaju padeže (jedino genitiv koji se, kao u nemačkom, gradi sufiksom -s), a glagoli nemaju lica :)

A učenje ti veooooma zavisi od motivacije. Imam drugaricu koja je ove (tj. prošle) godine upisala kineski i dosad ni na jednom ispitu ili kolokvijumu nije dobila manje od 10, mislim da ne moram da napominjem koliko je kineski različit od bilo kog jezika koji učimo u školama.

Inače, čisto informativno, tebi niko ne garantuje ni da ćeš sa pravima ili medicinom odmah po završetku faxa imati posao. To, nažalost, ne pada s neba.

@Electra: Tek sam sad videla post.. Htela sam zurnalistiku aka. odnose sa javnoscu na fpn... Tj, to sam htela posle odustanka od biohemije. Al' ramisljala sam, cudno, ali jesam i SHVATILA da treba praviti kompromise u zivotu. I eto odlucih da upisem 05 na filoloskom, ne zbog kompromisa, vec zbog ljubavi, tj. nisam zaljubljena ni u koga sa filoloskog, vec u knjizevnost, ali ne preterano. Ono, vise volem da jedem. lol..
Ju, bre ljudi sta je ovo.. Vas milion 'oce na knjizevnost... Ne moze. Sve je moje, moje. I nemojte svi na 05. Mrzi me da spremam prijemni, a ako zbog tolikog broja studenata podignu granicu za budzet, ma pobicu vas sve :D.. Shala, kolege.. Ali hajde malo razmislite.. ima i drugih lepih smerova, ne rusite snove postenim lenjivcima.. Evo govori lepo covek, upisujte 01. :D

@Electra: Tek sam sad videla post.. Htela sam zurnalistiku aka. odnose sa javnoscu na fpn... Tj, to sam htela posle odustanka od biohemije. Al' ramisljala sam, cudno, ali jesam i SHVATILA da treba praviti kompromise u zivotu. I eto odlucih da upisem 05 na filoloskom, ne zbog kompromisa, vec zbog ljubavi, tj. nisam zaljubljena ni u koga sa filoloskog, vec u knjizevnost, ali ne preterano. Ono, vise volem da jedem. lol..
Ju, bre ljudi sta je ovo.. Vas milion 'oce na knjizevnost... Ne moze. Sve je moje, moje. I nemojte svi na 05. Mrzi me da spremam prijemni, a ako zbog tolikog broja studenata podignu granicu za budzet, ma pobicu vas sve :D.. Shala, kolege.. Ali hajde malo razmislite.. ima i drugih lepih smerova, ne rusite snove postenim lenjivcima.. Evo govori lepo covek, upisujte 01. :D

Ne smeta mi rec "covek", ali me pojam "devojka" mnogo bolje opisuje! :lol:
Sto se mene tice, svi mogu na 05. Snaci cu se ja i "sama" u grupi 01 ;-) He he...
@Mintaka-Nemoj da brines, vecina ljudi iz mog okruzenja koji upisuju 05 ne znaju da pobroje ni sva glagolska vremena, tako da ces ti njima biti nelojalna konkurencija, a ne oni tebi;) Ljudi misle da je Srpski jezik/knjizevnost lak fakultet, a kada podju, onda zaglibe i studiraju 8 godina i vise... Ipak to nije fakultet za svakog:heart:
Boze, koliko zakljucaka:wink: A fakultet ces, na osnovu onoga sto mi je receno, obozavati.

Mislila sam da mi alternativa bude 05 ili 06, posto je na engleskom velika konkurencija, a sad ispada da vlada pomama i za ovim smerovima!
Da li se vi, ljudi, vec spremate za prijemni? Ja sam pocela s pripremama, a skoro niko u mojoj okolini jos nije. Dakle, neka bar neko kaze da je krenuo da uci, da se vise ne osecam kao izrod :D

Mislila sam da mi alternativa bude 05 ili 06, posto je na engleskom velika konkurencija, a sad ispada da vlada pomama i za ovim smerovima!
Da li se vi, ljudi, vec spremate za prijemni? Ja sam pocela s pripremama, a skoro niko u mojoj okolini jos nije. Dakle, neka bar neko kaze da je krenuo da uci, da se vise ne osecam kao izrod :D

Nisi sama. Ja se vec odavno spremam za pravni.

Back