електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Kako cu sad da legnem i zaspim snom pravednika.
И ја ћу али не сада.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako cu sad da legnem i zaspim snom pravednika.
Три сата бусом.
..nije strasno, pa do Sabca ide sat 45 minuta, a to je 80 i neki km....a i ne brini, ionako tamo nece ziveti, vecinom svi hoce u Beograd....mada ko zna....
Појма ти немам, она је увек била на своју руку. Пустила сам па нека живи свој живот како мисли да је најбоље.
..a i ne moze se tu nista narocito, kad rese one rade pa po cenu ne znam cega....zato je bzvz da se ista tu brani, ako pita za misljenje kazes, ako ne nikom nista,
tako je najbolje bar iz mog iskustva...sto se vise brani, one vise srljaju....

Ето, опуштам се, све је ок. Смућкала себи нес, још кофеина пред спавање.![]()

...sve je to ok, samo neka su zdrave i to je to..
...meni su sve branili, ja mojima nisam ama bas nista, neka ih...jedan je zivot....
Слажем се.
..normalno...a sta bi sa naukom, jel te iznenadila, nesto se ne secam sta bi na kraju, zabavila sam se sobom pa mi svasta nesto promace...

da li je realno da me opet boli glava![]()
Уписала IT академију, веб дизајн. Иде двапут недељно по три сата.
ma znam zbog cega me boli vec godinama (sudar) nego me nervira
...eto njoj slobodnog vrmena koliko zeli....neka joj je sa srecom....
А то...Пробај са акупресуром на палцу. Палац је глава, узми неку оловку и пробај да нађеш тачку близу нокта и онда боди то место.
- - - - - - - - - -
Дај боже да јој то вреди за неки посао. Ако буде паметна...
А то...Пробај са акупресуром на палцу. Палац је глава, узми неку оловку и пробај да нађеш тачку близу нокта и онда боди то место.
https://www.google.rs/search?q=su+j...CcQsARqFQoTCN6Fo_6HjMkCFYUILAodxyIMRg#imgrc=_
- - - - - - - - - -
Дај боже да јој то вреди за неки посао. Ако буде паметна...
..ako bude dobra u tome i bude umela da se progura u tom svetu, hoce..ako ne dzaba i drzavni fax da je zavrsila.....jako je vazno u zivotu znati se progurati u nekom momentu,
u smislu da se istaknes, ne ono hod preko "leseva"....
pokusavala sam ranije, ali nikako nisam uspela da je nadjem
Шокнула сам се када сам видела на ком је добром месту једна која је била леви студент тотално, колегиница. Очигледно је радила нека опасна веза.
Моје везе су биле богу плакати.
- - - - - - - - - -
Ја сам једном тренутно прекинула мигрену, убола сам право место.

...a da mi smo zemlja veze i bez veze..svuda na zalost, evo upravo prolazim kroz to imas vezu, i nemas vezu...razlika ko "doope i oko"..eto tako...
...moram reci cerki za to pa neka proba, samo da ne zabije olovku ispod nokta, to je bas bolno![]()
..ja bi tamo trebala da idem ali me mrzi da idem za uput, a i dosta mi je bolnica.....imam nekih kratoza i malih bradavica sto bi trebalo skinuti....
Људи, која је гужва у Џ. Вашингтона (кожна клиника), аууу. Идем тамо једном недељно на течни азот (скидам неку кератозу са лица) и већ у седам ујутро је СВЕ ПУНО. Ја сад и не чекам толико али за први преглед се чека да те мука ухвати. Кад ти силни људи уопште долазе?

souu pola sedam ispred je vec red nekoliko metara
pa kad se otvori kad krene jurka uz sepenicesou
Ја први пут дошла у пола осам и чекала два и по сата.