DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
kad dođem ovde kao da sam se vratio jedno 40 godina unazad,,,ovde je vreme stalo...odvratno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad dođem ovde kao da sam se vratio jedno 40 godina unazad,,,ovde je vreme stalo...odvratno
ne mislim na forum, prijo draga...
mislim na ovo trenutno radno mesto gde provodim radno vreme i gde ću srećom samo do petnaestog
a inače forum jeste prso
ti prijo kako si esi dobro, esi vesela ?
Идеологија политичке коректности против идеологије Клинта Иствуда | Културна политика https://shar.es/19GzxU
Механизам на који се цивилно друшто ослањало у овом науму могуће је разумети само ако разумемо суштину цивилног друштва. Сензорна и пузајућа памет цивилног друштва гамиже увек у оном правцу из ког примети да долази новац. Ставите на сто овећу суму новца за нпр. финасирање права мигранта или родне равноправности и око стола ће се тили час скупити гомила паразита, који су управо схватили како је управо то највећи друштвени проблеми који је њихов активизам (уз скромну надокнаду) одувек жудео да реши. Кратко речено, суштина цивилног друштва је легална корупција свести. Ниједног активисту не занимају стварни циљеви, нити последице оног што ради, па чак ни чињеница да најчешће ради на сопствену и трајну штету, све док од тог има краткотрајну корист.
Kako dobra kolumna.
Raskrinkao je i izanalizirao libtarde u srzi.![]()
Vucic se kandiduje.Kad bi Jeremic ili Jankovic pobedili na izborima koliko bi to bilo bolje i normalnije, ovako ludnica se nastavlja.
![]()
ja, bilo bi mnogo bolje
nisi jos shvatio da je sve unazad 27 godina isti quracc?
a sendvica ni u najavi![]()
Vucic se kandiduje.Kad bi Jeremic ili Jankovic pobedili na izborima koliko bi to bilo bolje i normalnije, ovako ludnica se nastavlja.
![]()