ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam imao jedno zanimljivo razmisljanje. Ne znam odakle mi je to doslo. Doneo sam cvrstu odluku da se ne zenim. Mislim, verovatno se ne bih ozenio ni da hocu i nije da sam se puno opterecivao time ali sam sad bas prelomio. Jedan neobicno ugodan osecaj spokoja i pomirljivosti. Ne moras da mislis o svojoj pojavi. Ne moras da mislis o svom zdravlju, izgledu. Ne moras da brines o buducnosti, parama. Savrseno ti je svejedno da li ces da riknes za 5 dana 5 meseci 5 ili 50 godina. Veoma fin osecaj slobode.
Danas sam imao jedno zanimljivo razmisljanje. Ne znam odakle mi je to doslo. Doneo sam cvrstu odluku da se ne zenim. Mislim, verovatno se ne bih ozenio ni da hocu i nije da sam se puno opterecivao time ali sam sad bas prelomio. Jedan neobicno ugodan osecaj spokoja i pomirljivosti. Ne moras da mislis o svojoj pojavi. Ne moras da mislis o svom zdravlju, izgledu. Ne moras da brines o buducnosti, parama. Savrseno ti je svejedno da li ces da riknes za 5 dana 5 meseci 5 ili 50 godina. Veoma fin osecaj slobode.
meni nije smesno![]()
To znaci da se odrices i seksa?
Joj tibi,bas mi je zao![]()
Sto? Sto ima slobodu izbora?
Meni je on bas drag. I mislim da je noramalan i zdrav momak. A ta neopterecenost ce privuci neku koja ce ga prepoteretitiTj. zaokupiti mu misli
Pa ce tek onda da poleti
![]()
meni ne,
podrzavam ga ako je otkrio nesto lepo
da sam bio pametan, kako nisam,
imao bih mnogo ispunjeniji zivot![]()
Ma ne bre zbog njega,vec zbog tvog golfa![]()
To znaci da se odrices i seksa?
Toga pogotovo.