Šta trenutno razmišljaš 2

Sto? Sto ima slobodu izbora? :)

Meni je on bas drag. I mislim da je noramalan i zdrav momak. A ta neopterecenost ce privuci neku koja ce ga prepoteretiti ;) Tj. zaokupiti mu misli :) Pa ce tek onda da poleti :heart:

Znas ti fino da udelis kompliment, nema sta :lol: A daleko bilo da mi neka zaokupi misli. Prosao sam kroz to vise puta i nije mi se svidelo. Jedan jako destruktivan i los osecaj.

mozda igra golf,
pozitivna zamena za isti :kafa:

Joj, gde nadje golf, daj nesto prakticnije. Nemam gde da igram golf po ovim zabitima.

probala sam da sagledam sa te strane...ne vidim tako
bune me termini pojava i zdravlje
ako ne cuva zdravlje tako rasterecen nece biti dobar ni za sebe

U tome bas i jeste poenta. Pojava i zdravlje su dve stvari o kojima ljudi mozda i najvise brinu. A kada prestanes da brines o tome onda si nasao svoj zen i bas te briga. A i kad shvatis da ti je buducnost ravna linija onda i nemas potrebe da brines o tome.

Sta te muci?
Svima nam je potrebno drugo bice...

Zavisi, nekome jeste, nekome nije. Coveka zelja za seksom i zelja za kontaktom sa drugom osobom to jest srodnom dusom kosta previse i tu ne mislim na pare. Nemam vise snage za to.

Nije to nista lose, cak suprotno. :)

Čitam šta je Kristofer napisao i razmišljam kako je strah u osnovi svega.

Strah od cega? Ne znam, nije mi bas najjasnije na sta mislis. Ovo o cemu sam ja razmisljao nema veze sa strahom.

Pa ima Lastin bus wc.

ma ovo neka agencija pa njihovi busevi
nema wc, ne radi, jer sam pitala jos zimus kad sam ih zvala....kao i svakoj turistickoj agenciji
samo pauze na 4h
al jjebeacu ja nanu njima, ide se preko madjarske i na gore pa ima pumpi, nece me jjebati ko preko hrvatske i bugarske kad sam menjala boje od bolova u besici jer ne smeju da stanu
ovamo na gore nemaju izgovor, ima metla da ih sve natakne na drsku, ima pisam kad ja ocu, mrs

tako da necu oko toga se sekiram, samo jos da vidim kad cu moci da se uklopim sa vremenom

ne bih isla ovako, ja to samostalno volim, ali ne mozes u prag samostalno za 59e tri noci i prevoz dobiti da ga hebes, samo karta voza je toliko, pa da ih iskoristim da me otkotrljaju do tamo i daju krevet, za ostalo mi ne trebaju

@ ravnodušnost- najgori oblik, jedino je bolji od manične depresije

ja se na tu pesmu navuko ko klinac

- - - - - - - - - -

ma ovo neka agencija pa njihovi busevi
nema wc, ne radi, jer sam pitala jos zimus kad sam ih zvala....kao i svakoj turistickoj agenciji
samo pauze na 4h
al jjebeacu ja nanu njima, ide se preko madjarske i na gore pa ima pumpi, nece me jjebati ko preko hrvatske i bugarske kad sam menjala boje od bolova u besici jer ne smeju da stanu
ovamo na gore nemaju izgovor, ima metla da ih sve natakne na drsku, ima pisam kad ja ocu, mrs

tako da necu oko toga se sekiram, samo jos da vidim kad cu moci da se uklopim sa vremenom

ne bih isla ovako, ja to samostalno volim, ali ne mozes u prag samostalno za 59e tri noci i prevoz dobiti da ga hebes, samo karta voza je toliko, pa da ih iskoristim da me otkotrljaju do tamo i daju krevet, za ostalo mi ne trebaju

lik je samo izaso iz busa i izvadio ga i jedno par minuta se praznio nije mogo ni do pumpe
prostata...

ybg yeca ce nam sad kennjat al ja iso s argusom 6 glava tri nocenja
al nemoj ko divljakusa na svedski,jeste da treba da te drzi ceo dan al ipak...

pa i ovo je tri nocenja, a dobri su, i argus je dobar nego sad nema on za te pare, skuplje je kod njih
ma meni se za hotel hebe, ja sam u gradu ceo dan tamo i jedem, meni oni trebaju samo za prevoz i smestaj....
nista meni to nocenje sa doruckom ne znaci ja u 8 ujutru ne doruckujem, tako da dzaba mi sto je kao ukljuceno u ponudu, jedem tek napolju oko 11
samo krevet i tus mi dajte

Na to sam i pomislila kad sam pisala :)

Moram da prokomentarišem ovo boldovano.
Znaš li koliko iritiraš nekog ko radi za bednu platu?
Čije dete nikada ne može na rekreativnu-ekskurziju??
Ja gledam dečicu iz odeljenja mog sina, žao mi , platila bih im da ta dobra i zlatna decu odu, ali ne ide to tako ...
Zato ne iritiraj ljude, ovo je nalik provokaciji.!!!

mislim da je munja upravo to i naglasio - da je cifra nerealno visoka
zale se i po bgu roditelji na to
neki nemaju da plate, a neki ne zele iako imaju
jer je to najobicnija pljacka

Back