gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Razmisljam o Svarcenegeru. Gledala sam gomilu filmova u kojima on zbog akcenta glumi Rusa, a nesto ne znam ni jedan film u kom on glumi Nemca![]()
on je Austrijanac
{} koji film da gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljam o Svarcenegeru. Gledala sam gomilu filmova u kojima on zbog akcenta glumi Rusa, a nesto ne znam ni jedan film u kom on glumi Nemca![]()
Ja bih rekla da je razocarenje
Sto? Sto ima slobodu izbora?
Meni je on bas drag. I mislim da je noramalan i zdrav momak. A ta neopterecenost ce privuci neku koja ce ga prepoteretitiTj. zaokupiti mu misli
Pa ce tek onda da poleti
![]()
mozda igra golf,
pozitivna zamena za isti![]()
probala sam da sagledam sa te strane...ne vidim tako
bune me termini pojava i zdravlje
ako ne cuva zdravlje tako rasterecen nece biti dobar ni za sebe
Sta te muci?
Svima nam je potrebno drugo bice...
Ehhhh...![]()
Čitam šta je Kristofer napisao i razmišljam kako je strah u osnovi svega.
on je Austrijanac
{} koji film da gledam
@ ravnodušnost- najgori oblik, jedino je bolji od manične depresije
Pa ima Lastin bus wc.ufff opet mi iskoci ponuda za prolece prag iste cene ko zimus, dzabaka, pa sad cu vec ozbiljno da razmotrim, vreme je tad super, ostaje problem nasi autobusi bez wca
- - - - - - - - - -
pobogu![]()
Pa ima Lastin bus wc.
@ ravnodušnost- najgori oblik, jedino je bolji od manične depresije
ma ovo neka agencija pa njihovi busevi
nema wc, ne radi, jer sam pitala jos zimus kad sam ih zvala....kao i svakoj turistickoj agenciji
samo pauze na 4h
al jjebeacu ja nanu njima, ide se preko madjarske i na gore pa ima pumpi, nece me jjebati ko preko hrvatske i bugarske kad sam menjala boje od bolova u besici jer ne smeju da stanu
ovamo na gore nemaju izgovor, ima metla da ih sve natakne na drsku, ima pisam kad ja ocu, mrs
tako da necu oko toga se sekiram, samo jos da vidim kad cu moci da se uklopim sa vremenom
ne bih isla ovako, ja to samostalno volim, ali ne mozes u prag samostalno za 59e tri noci i prevoz dobiti da ga hebes, samo karta voza je toliko, pa da ih iskoristim da me otkotrljaju do tamo i daju krevet, za ostalo mi ne trebaju
ybg yeca ce nam sad kennjat al ja iso s argusom 6 glava tri nocenja
al nemoj ko divljakusa na svedski,jeste da treba da te drzi ceo dan al ipak...
Ma to je super. Zivis samo za svoje sebicno dupwe i sta te briga.Nije to nista lose, cak suprotno.![]()
Na to sam i pomislila kad sam pisala
Moram da prokomentarišem ovo boldovano.
Znaš li koliko iritiraš nekog ko radi za bednu platu?
Čije dete nikada ne može na rekreativnu-ekskurziju??
Ja gledam dečicu iz odeljenja mog sina, žao mi , platila bih im da ta dobra i zlatna decu odu, ali ne ide to tako ...
Zato ne iritiraj ljude, ovo je nalik provokaciji.!!!
Ne moras da mislis o svojoj pojavi. Ne moras da mislis o svom zdravlju, izgledu. Ne moras da brines o buducnosti, parama. Savrseno ti je svejedno da li ces da riknes za 5 dana 5 meseci 5 ili 50 godina. Veoma fin osecaj slobode.
Kloshar u najavi?
Kakav metroseksualac, vidis da ne misli o svom zdravlju zbog sebe?!
Da li da se farbam ili jos ne?
Tako i ja namestam farbanje spram 15 juna kad planiram na more
Da bude na otprilike mesec dana.i zahvalna sam za vetar i kapu![]()